Pismo Boška Obradovića predsedniku Rusije Putinu

Ostavite komentar


  1. Ako je napisano pismo! Treba, jer Putin se uvek obraća srpskom narodu, a ne vlastodršcu i njegovoj stranci! Ali mislim da nijeda cirkus i gungula ne mogu da prođu ako to Putin ne dozvoli. Ruski predsednik dolazi nama, a ne njemu, a on pri tom hoće da pravi haos i pogoršava bezbednosni nivo. Putina voli visok procenat Srba, bez obzira na politička ubeđenja, a ovaj spletkaroš bi da ga prisvoji……. Ma, bolesno do kraja.

  2. Sada će Putin da se zabrine zbog Boškovog pisma i neće doći u Srbiju?Ima i on u Rusiji takvih Boška na kilo pa mu je sve jasno, on dolazi kod svog prijatelja Aleksandra Vučića, šta nije jasno?

      1. Mora li baš tako da se napiše?
        Ovo što radi Vučić povodom „dočeka“ ruskog Predsednika je zloupotreba istog i služi isključivo za unutrašnju upotrebu.
        Ovo pismo Obradovića-takodje.

      2. Ne znam da li je bilo potrebno da B. Obradovic pise ovo pismo predsedniku Putinu, ali to je njegovo pravo i uverenje. Uzgred receno, nista u pismu nije promasio jer sam i sam znao da je Vucic imao nameru da Putina upotrebi za svoj predizborni miting. To se i videlo, ali mu nije uspelo iako je i samog patrijarha Irineja nagovarao da on to zamoli Putina.
        Ali Putin je toliko mudar da nije naseo na tu namestaljku. On je dosao u posetu Srbiji i srpskom narodu koji ga postuje i uvazava kao velikog coveka i drzavnika koji vodi principijelnu medjunarodnu politiku.
        Nisam siguran da je Putin odusevljen Vucicevom licnoscu, ali ga uvazava kao predsednika Srbije.

    1. Svakako Milijana, nemoj da zakasnis na prozivku i da krcat autobus pun sendvicara ode bez tebe a i propasce ti 1.500,00 dinara?.. Malo li je…

  3. Bez brige . Dok su takvi kao Obradović i Vučić motor pokretač opozicije, odnosno pozicije u Srbiji , mi nikada nećemo ući u NATO i uvek ćemo biti strana koja gubi u svim sporovima sa susedima, a kao pride ekonomski standard će nam biti višestruko niži u odnosu na njih . Zato ćete vi i vaša svita i dalje primati basnoslovne sume od nekih krugova iz Rusije, tako da će vaše gospodstvo biti još veće u odnosu na sve siromašniji narod , što vam verovatno dodatno imponuje .

  4. Mislim da je ovo glup potez Obradovica, SNS ima ogromnu podrsku u narodu i ne mora da se sluzi ovakvim stvarima. ipak ovo sad mnogo vise govori o njemu i kakvu politiku zastupa nego o Vucicu i naprednjacima.

  5. Samo se vi takmičite za naklonost pukovnika KGB Putina.. Ovo je tragikomedija. Smejao bih se kao lud da,se ovakva opozicija i vladajući režim.dešavaju negdje daleko od Srbije..

  6. Ovo besmisleno pismo jednog pacenika i nasilnika Boska,sticice do Putina,ali za malo.

  7. Au Boško koliko tebi nije dobro,pa tebe ubi sujeta i kompleks niže vrednosti.Prestani više da se blamiraš!

    1. Ovo je Bogom dat poligon, da osobe sa QI manje od sobne temperature, potvrde da zivimo u zemlji morona? A to mogu da zahvale jedinom dnevnom listu koji jos uvek nije okupiran od strane moronske vlasti…….

  8. Boško, misliš da Putinova služba ne zna posao, pa ćes ti da joj objasniš?!

  9. Угледао се г. Обрадовић на колегу из купус опозиције г. Зеленовића. Овај из Шапца бар стигао до СЕ, а г. Обрадовић мора да лепи марку на писмо сам јер је он и секретар и курир, 3 у 1.

  10. Podrska za g.Boska Obradovica i za proteste gradjana sirom Srbije. mislim da Savez za Srbiju mora da predvodi proteste gradjana, da Bosko Obradovic odrzi govor na protestu gradjana ispred Saveza za Srbiju.

  11. Da,Putin je glup. Ja ga ne podnosim nikako niti ovakvu Rusiju niti nase kao „bratske“ odnose sa njima ali glup nije. Sto se tice Dveri … koji je taj pametnjakovic iz Saveza predlozio savez sa njima?!? Pa oni ce biti 5x gori od svega sto je Vucic uradio. Na nesrecu imamo previse iskustva sa tzv nacionalistima tzv patriotama tzv desnicarima. Gde su oni pevali pesmu tu je izbio rat. Savezu kao da je malo sto ih smatraju lopovima vec se udruzili sa totalno drugacijom ideologijom zbog par % glasaca (ako i toliko). Zato Savezu moj glas i neces dobiti. Nemojte misliti da EU,ceo Zapad i Rusija ne vide s kim imaju posla ali nije im posao da nam izigravaju roditelje.

    1. А у чему су десничари били гори од комуниста, социјалиста, демократа, либерала, радикала и других?

      1. RAZOČARANI SRBIN

        Odmah na početku moram posebno da naglasim, da je Srbija danas, nebrigom svih vlasti dovedena u vrlo teško-kolapsno stanje. I kratak rezime svih tih događaja jasno govori samo jedno, da su Srbi zbog recidiva komunizma izgubili sposobnost da sačuvaju ono osnovno, a to je da sačuvaju svoju sopstvenu državu. Zašto? Zato što im komunizam i Vučić uništio sve nacionalno i patriotsko u njima. Bar danas se jasno vidi da iz tih razloga nestaju i Srbi i njihova država sa ovih prostora. Srbi više nisu rodoljubi svoje države i ne razlikuju izdaju od patriotizma. Oni su sami sebe odavno sahranili i danas nemaju državotvorca, patriotu, rodoljuba ili nacionalistu, koji bi sprečio bar dalju propast ove države i naroda. Umesto takvih na političkoj sceni Srbije su se dobro ustoličili izdajnici, pljačkaši, lažovi i uništivači i srpske države i srpskog naroda. Za ova zla niko im ne sudi, jer su stvorili anarhiju koja im dobro čuva leđa. A oni onako ispod šinjela sumanuto i drsko pljačkaju i Srbiju i srpski narod. Ova vlast na čelu sa Aleksandrom Vućićem živi u iluzijama da nikada neće ni odgovarati za ovu neviđenu pljačku i izdaju zemlje. Svi oni zajedno na čelu sa Vučićem dobro kriju svoja zla koja je počinili, zahvaljujući samo uzurpaciji medija u Srbiji. Oni posebno Vučić na tim medijima svakodnevno laže i obmanjuje ovaj narod. To mu je glavna atrakcija i preokupacija, da laže. Pod njegovim rukovodstvom u Srbiji je zabranjena javna reč, i svaka vrsta kritike što je fenomen u Evropi. Vučić nikada ne govori istinu narodu, i pre će uči u rat sa narodom, nego da dozvoli narodu da sazna istinu. Zapamtite: (ISTINA JE STRAŠNA).
        Zamislite samo kad narod sazna istinu o Briselskoj izdaji ili pljačci Srbije!? Kad sazna ko je šta, kako i zašto radio u Srbiji!? To su zla sa kojim se Srbija neće i nesne pomiriti. Gledano sa svih aspekata ulog Vučića u tome je najveći, a videćemo kako će proći. Kršenje srpskog ustava, izdaja i pljačka Srbije su najteža krivična koja traże najmanje doživotnu robiju..
        Na našu veliku žalost mi živimo u zemlji apsurada i presedana gde zakoni uopšte ne važe za kriminalce. Ponovo postavljam pitanje! Kada će ova vlast da odgovara za pljačku i za izdaju srpskog naroda? Gde su odgovorni!?
        A ako neko misli da ovakav sunovrat Srbije može proći nekažnjeno, taj živi u iluzijama. Moraju odgovarati svi koji su opljačkali i izdali ovu zemlju. Znamo mi da zbog velikog broja krivičnih dela Aleksandar Vučić neće osloboditi ni medije ni sudstvo u Srbiji. Znamo i kad izgubi komtrolu medija i sudstva u Srbiji, on mora bekstvom da spašava živu glavu, ali jurićemo ga… Da da…

        Na kraju zbog nedostatka zatvora u Srbiji se moraju se sve prazne kasarne pod hitno pretvoriti u apsane i velike zatvore. Zatvori moraju biti veliki, ali mogu biti i bez prozora, struje, wc-a i grejanja. Ti zatvori moraju biti i dobro čuvani, bez prisustva stranog i domaćeg faktora. Privedeni moraju računati da će im se suditi uz dokaze za svako pojedinačno krivično delo, i da će im kazne biti zaslužene.
        Toliko…

        P. Slavko Jakovljevic Bogutovac.

  12. У опозицији нема активнијег и борбенијег политичара од Бошка Обрадовића, шта год неко мислио о њему. Иде на терен, и то не да се слика, већ да учествује у ономе што се тамо догађа, активан је на друштвеним мрежама, довољно је паметан и довољно познаје политику и Србију па се одмах прикључио СзС …
    Има талента, а идеолошко опредељење данас је само фасада за медије, и мало ко га се држи.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.