Pitanje vremena kada će režim krenuti u ogoljeno nasilje

* Bojkot izbora je poslednja mera * Vučiću danas veruju samo lakoverni i oni koji su za to plaćeni * Nije tačno da se opozicija ne pomera iz fotelje i da je lenja * Zahtev OEBS-u je alibi za diskreditovanje svih zahteva opozicije
Boris Tadić, bivši predsednik Srbije i lider SDS o izborima, SNS i Vučiću

Ostavite komentar


  1. Čudno, Tadić ne veruje Vučiću. No, to i nije bitno za političku scenu Srbije. Bitno je što blizu 60 posto građana, birača, veruje Vučiću.

  2. Grešite gospodinu Tadiću, grešite kao i 2012-te godine. Bojkot izbora pod ovakvim uslovima je prva i jedina ispravna mera. Zašto u lažnoj nadi da ćete nešto dobiti na izborima dajete legitimitet ovoj užasnoj vlasti. Opet će Vas nadmudriti kao i tada.

  3. Tadic treba da uzme u obzir da je on taj koji je izgubio potpuno poverenje gradjana i da sad moze da prica samo za sebe, jer nikoga ne zanima njegova patetika.

  4. @Filip: 50% od 50% IZASLIH BIRACA = 1/2 od 1/2 = 1/4. Da ti prevedem: jedna polovina od jedne polovine = jedna cetvrtina( u brojevima izmedju 1,8 i 2 miliona glasaca od 7,5 milona). Ta matematika je iz gradiva za osnovnu skolu: razlomci i procenti.

  5. Borise, uz dužno poštovanje, ti si krivac što su oni došli na vlast. da se nisi uževeo u vlasti i da tvoja stranka nije zapošljavala kadrove u JP, da niste lagali, otimali, krali, ne bi bilo ni Vučića. Ti si njegov idejni tvorac. I sedi kući piši memoare, mani se politike nije dobra za Srbiju. Za tebe verovatno jeste.

  6. Znači biće ih.AV je reako da NEĆE dirati penzije – i znamo šta je bilo.rekao je da se NEĆE kandidovati za pedsednika i opet znamo šta je bilo , itd… Više se bojim onoga što kaže da NEĆE nego onog što HOĆE da uradi.

  7. Odlicno ste sve ocenili gTadicu, ja bi samo trazio od vas da od evropskih sagovornika zahtevate podrsku demokratiji u Srbiji a ne podrsku diktaturi(od 2012)

  8. Nikad nisam glasao Vučića!
    Ali jedva čekam izbore. Da mogu glasao bih ga 100 puta. Ovde i slepac vidi šta radi opozicija. Radi ono najgore, iz svoje najprimitivnije zavisti pljuje bližnje svoje i tako svađaju narod. Gospodo oko niste konstruktivni i nemate boljih ideja nego gatanja u pasulj, u stilu, – šta bi bilo, kad bi bilo.Nemojte i ovo malo reda ili mira destabilizovati.Vi svi ćete se spasiti a kuda mi obični ljudi?

  9. Tadic je svojevremeno ovu drzavu doveo do propasti,gradjanima su bile predstavljane lazi,a on je sasvim suprotno radio u korist svog dzepa,upali smo u dugovanja,ostajali bez posla.Sve i da se sve lopine ujedine,nece im pomoci zato sto narod zeli rad i zalaganje za Srbiju,a ne lopovluk.

  10. @mad mom : ajde kada delis lekcije i ja tebi nesto da kazem a nadam se da ce Danas da objavi. dakle kada slusas rezultate izbora kazu 50% glasalo za… dakle ako ces sada da racunas koliko je to ljudi, koliko je to muskih, koliko je to zenskih, itd, naravno da je 50% od 50% 1/4. ali onda isto tako mozes da kazes da je 2% od 50%, 1/100. Eto toliko je dobio jedan Vuk Jeremic, npr. zamisli tek to.. A drugo, mislis da ovi sto ne izlaze na izbore da ne podrzavaju Vucica? Pa da su protiv, izasli bi i glasali.. Evo ja prvi, nikada nisam glasao za Vucica i nikada necu, ali svakako mi je on bolja varijanta, nego bilo ko iz danasnje opozicije.. Dakle ja sam u tih 3/4 sto nije glasalo za Vucica, ali svakako sam pre za Vucica nego za ove druge.. Ali da ne bude zabune, npr da Milan St Protic napravi svoju partiju, i okupi ljide slicne njemu, ja bih sutra glasao za njega. I siguran sam da je on protiv Vucica.. Mislim da sam vama iz opozicije resio rebus zasto Vucic pobedjuje vec 5-6 godina, a vi sve ne znate zasto i kako…

  11. Steta koju je napravio Milosevic kao pokretac "revolucije olosa" nije nista u poredjenju sa stetom koju ce napraviti(i vec prave,) oni koji su se danas stavili na celo tog olosa.Nema slobodnih izbora u svetu onih koji lazu i kradu.Zasto izlaziti na unapred reziranje izbore kada vec sada znamo da ce svi zahtevi opozicije biti ignorisani.Kada unapred znamo da ce i ovaj sastav RIK biti protiv zakonit,kada ce opet biti nepravilnosti oko utvrdjivanja broja biraca,kada ce opet biti "ispeglanih listica"i kada ce se stanovnistvo Beograda uvecati tacno za onoliko koliko Vucicevom kandidatu treba glasova.Ucestvovati na takvim izborima je davanje legalnosti Vucicevom "tajnom glasanju na javni nacin".

  12. @Filip
    Probudite se inemojte biti jedan od tih autističnih 60%. Može biti i 100% ali od koliko izašlih. Setite se kako je prošao Milošević. Ovaj je prevaziošao Miloševića i prognoziram mu još gori pad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.