Platforma Solidarnost napustila stranku Zajedno

Ostavite komentar


  1. Zaista ne znam kako bih komentarisao ovu vest. Ko su bre ove stranke i kako neko misli da bi te mikropartije bilo koga mogle da ugroze kada su zajedno, a kamoli sada kada su izdeljene.

  2. Javljajte jel je sad trenutak kada Vučko treba da zadrhti. Solidarnost napušta Zajedno, sad je stvarno gotov.

  3. Izgleda da je frka u vladajućoj stranci baš velika, kad moraju da probude sve „spavače“ i velike i ove ovako minorne.
    Putujte, bratijo iz „Solidarnosti“, daleko vam lepa kuća. Kad se za koji dan i javno uhlebite u nekoj „državnoj“ službi (čitaj ekspozituri SNS), znaćemo da smo bili u pravu. Bagra se sama otkrije.

  4. Koliko li stranaka ima pod kontrolom SNS? Nema broja, ali su i nezavisne krive sto primaju u koaliciju novoformirane imaginarne da ih spijuniraju i uzimaju mandate

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.