Brnabić pred SB UN: Srbima koji žive na Kosovu šalje se najbrutalnija poruka- neka odu

Ostavite komentar


  1. Savet bezbednosti UN o KIM treba što pre da se oglasi i odreaguje na janovija dešavanja na našoj teritoriji.

  2. Izbori nisu bili lažni.
    Izbore ste VI bojkotovali, a posle vam bio kriv đavo što je ispalo to što jeste ispalo.

  3. Ista politika se vodi I ovde,doista Kosovo je Srbija,mada vise kao neko ogledalo. Udata sam za stranca muslimana,na napore da ostvarimo osnovna ljudska prava(zaposlenje itd) odgovor je „Sto ne idete u Nemacku?“

  4. a gde je njen ,,gazda,, gde što on nije tu, nego posla ovu sa ga zameni, video čovek da ga više niko ne shvata ozbiljno pa se povukao , nego ovde nema samokritike, o velikom pritisku na te srbe od strane bgd., gazde i od strane onog i njegove družine, koji je organizovao onaj oružani sukob o tom nista, stoga ovo je još jedan prazan papir, govorancija koja ničemu ne služi…

  5. Pitanje za redakciju:
    U prilogu ste pomenuli da je Osmani takođe bila pozvana i prisutna. Zašto i kako ni reč sa njene strane, zar nije i ona dobila reč što je u SBUN pravilo?

  6. Немам појма шта је писало у тексту, који је прочитан. Ко то може да слуша, ако му није професија ? Кладим се да је то могло да се прочита на сваком сраначком митингу. Невероватно су досадни и неинвентивни.

  7. Ne treba Albanci nista da urade sve dok imaju tebe i tvog sefa. Stvarno ste podmukli, sram vas bilo. Zasto Srbi juzni od ibra nemaju isti problem?

  8. Premijerka drzave zvana Serbija model 2006, Ana Brnabić servirala SB gomilu neistinosti koje su produkt tipine prorezimske propandne masinerije: Kao premijerka, treba da ima osnovne znanja :pod kojim uslovima strani drzavljane mogu da borave i zive u jednoj drugoj drzavi! I umjesto da i motivise, njen rezim ih zastrasuje do histericnih razmjera: da nece moci da zive brez SRBSKE Zajednice!!! A koja manjina u SRB model 2006 ima svoju zajednicu ??? Albanska, Bosnjacka, Hrvatska, Bugarska, Rumunska ???Kosovo je bre, nsigurni deo balkana: ima osim drzavnih bezbednosnih mekanisme (PK, KBS) jos i KFOR i EULEX…Kome moze da se zale nesrbe u samoj SRB-ji???

  9. Nisu Albanci otisli da ubijaju po Sloveniji, nisu ni po Hrvatskoj, nisu ni po Bosnu a na Kosovu su branili svoj prag, familjiju, zemlju i dusu Albanskog od te iste kriminalce koji su otisli da ubiju i po Sloveniji i po Hrvatskoj i po Bosnu a ti isti kriminalci pokusavaju dan danas isto da ucine i po Crnoj Gori. Na Kosovu su dobili ono sto su trazili, prava srba kao u Hrvatsku isti model ako se ne opamete !

  10. Zašto nema komentara, jesu li srbi koji žive na Kosovu i Metohiji manje vredni pa o njima nemože da se kaže ni ružan komentar a kamoli lep što bi bilo iznenadjenje da se nešto pozitivno kaže. Neka Bog da snagu i mir svim ljudima na Kosovu i Metohiji.

  11. E sto voli tu rec: brutalno! Vrlo
    neukusno i neprijatno zvuci kada ona to kaze, pa jos kada je upotrebljava za sve moguce… stvarno nema mere i ukusa u izrazavanju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.