Počelo je, nastavlja se 2019.

Za novogodišnji broj Danasa piše poslanica opozicije u Narodnoj skupštini

Ostavite komentar


  1. Poštovana gospodjo Tepić, neće se vratiti Nataša, niti Ristići, dobro Vi to znate. A znate i da su verovatno i ti, kako shvatamo – Vaši prijatelji, i u Vas najverovatnije razočarani, jer kao poslanica uživate beneficije i jednog dana ćete i „poslaničku- nacionalnu“ penziju imati, ukoliko Vam podje za rukom da u samo dva mandata prodajete maglu napaćenom narodu, a u stvari svojim angažovanjem dajete legitimitet tako nakaradnom parlamentu, gde većina nije ni pismena. Svi ste vi samo fikusi pomanitalom diktatoru, šizofreniku koji je očito imao užasnu mladost i kome je muka da se pogleda u ogledalu. Taj jadnik AV AV nije samo kleptoman i umobolnik koji želi moć, on očito uživa da ponižava narod i jasno je da želi da Srbija prestane da postoji. Znate Vi gospodjo sve ovo jer ste inteligentna žena, a takodje i da je jedino bojkot svega čime upravljaju ti huligani (ili bolje reći trenutno okupiranim državnim institucijama od strane mafije), ovom napaćenom narodu mogu dati šansu da bolje žive. Ali ipak rekoste nedavno da bojkot nije rešenje… Verujem da će Vašim prijateljima biti puno ugodnije kada budu živeli daleko od države gde huligani vladaju i imaju Vas i Vama slične u „opoziciji“. BOJKOT DRŽAVNIH INSTITUCIJA I REVOLUCIONARNI SUD SU JEDINO REŠENJE ZA OPSTANAK SRBIJE ! Svako dobro svim časnim ljudima u Novoj 2019.

    1. I ja sam za revolucionarni sud. Zatvoriti aerodrome i suditi po kratkom postupku, bez prava žalbe. Sva povezana lica.

  2. Poštovanje za Mariniku! Marinika shvati, mi ćemo opstati. Marinika shvati, Vučić MORA stati! Marinika shvati, mi ćemo SNS prljavštinu oprati! Marinika shvati, nikada nemoj stati! Marinika shvati, za sve tvoje dobro, Bog će da ti plati! Marinika shvati, volimo te i zato se nemoj predati! Marinka shvati, ti nikada kao Vučić nećeš osedeti!

  3. Gospođa tepić je slika pravog narodnog poslanika u Skupštini, mnogo bismo bolje živeli da je većina Vaših kolega kao VI.

  4. Poštovana gospođo Tepić,verovaću u vaše i namere ostale opozicije jedino ako kao glavni zahtev istaknete promenu izbornog zakona.Dakle ukinuti proporcionalni a uvesti većinski sistem glasanja.Tako će stranke izgubiti svoju veliku moć koju kasnije zloupotrebljavaju.Narod treba da glasa za čoveka a ne za stranku,jako bedno zvuči kad neko od vas u Skupštini kaže ,Narod me izabrao a i sam zna da ga je stranka izabrala i da se pojavio na listi sa svojim imenom ne bi nikada bio izabran.Pa ko bi glasao za jednog Rističevića,Maju,Martinovića i ostalu bulumentu.

  5. Nije mi jasno kako neko može ozbiljno da shvata političara koji za 2 godine promeni 4 stranke.

  6. Nalogodavci i izvršitelji paljevine kuće penzionisanog policajca i urednika portala su uhapšeni i oni su sem seksipilne gradove zvezdice takođe policajci.
    Već petnaestog decembra su svih četrdeset i tri sobe jednog poznatog Beogradskog Hotela bile rezervisane za 30. i 31. decembar i za prvi januar sa preko 120 gostiju uglavnom iz Hrvatske i obavezno Slovenije. Zašto je i inače u tom Hotelu puno turista iz BiH i Albanaca sa KiM to samo oni znaju.
    Još nešto sam primetio da veliki broj roditelja dovode svoje bebe i mališane da se leče u Tiršovoj i to većinom iz Slovenije i Splita.

    1. Odavno,već,primetno je prisustvo kao pisca nepismenih komentara na portalu Danasa ovog Miodraga iz Peći,koji o Kosovu i Metohiji,kao i o.mnogim drugim stanjima stvari u nas,pojma nema!Pa,zašto ga,kao takvog,puštate?Kao što puštate i nekog pokvarenjaka Šiptara,teško obolelog od mržnje prema srpskom narodu,koji se potpisuje pod uvredljivim sloganom ‘O i biri i shkines’ (što,u slobodnom prevodu,glasi: O,dijete kuje Srpkinje’),kao i reagovanja drugih šiptarskih terorista?!A,kada ja takvim pokvarenim Šiptarčinama,koji nezasluženo uživaju gostoprimstvo na srpskoj zemlji, odgovorim istom merom,vi iz Danasa takve utuke bacate u koš!Kome vi,na takav način,ugadjate?Ja ,na primer,te budalaste i zlonamerne šiptarske šoviniste (blaga reč) podsećam da u svojoj mnogo siromašnoj istoriji nikada nijesu vodili nikakvu revolucionarnu bitku,jer su,bivajući uvek na strani mraka,reakcije,i neprijatelja Srba,slavili austrougarske koljačke pohode na Srbiju,a u Drugom svetskom ratu su,živa je istina,najpoznatijeg fašistu na svijetu,Hitlera,kolektivno,od milošte,zvali Daja Hitler (Ujka Hitler).A,nemajući,jadni oni,u celokupnoj svojoj istoriji nijednog Šiptara kao junaka,Šiptari su neustrašivog čistokrvnog Srbina u borbi protiv Turaka,Skenderbega (pravo ime Djuradj Kastriot),kome se otac zvao Ivan Kastriot,a majka Vojislava,proglasili za vrhovnog nacionalnog vodju,barda i junaka,kojem,osim u centru Tirane,kao i u Prištini,podižu velelelpne spomenike na konju gdegod stignu!Pitam: za koga radi,kad tako radi,’Danas’? (Znam da mi ovaj komentar,iz potrebe udvaranja Šiptarima iz okupirane Prištine,nećete objaviti,ali,zato,neka ovaj moj tekst posluži urednicima i administratorima Iista kao dobrodošla,tačna i besplatna informacija od svakojake polze za njih!)

        1. Hvala,g. @ Vlado,na podršci,ali,da znate: ja sam u ,mnim opravdanoj ljutini,svoje dobronamjerne strijele na račun ‘Danasa’ uputio upravo zato što ovaj srpski list veoma cijenim kao jedno od retkih,uz ‘Tabloid’ i,reklo.bi se,jedino od glasila koje se bori protiv toliko prisutnog medijskog mraka u nas! Koje osvetljava put (čitalačkom) narodu!I,kada smo već tu,da dodam,o jednom trošku,i prostoru: i dalje smatram da bi Redakcija trebalo da nekog,dozlaboga nepismenog,a po dužini i tužnini tekstova,kobasičastog Miodraga (kobajagi,iz Peći) posavjetuje da podje na neki brzi kurs učenja pisanog srpskog(a) jezika i na iznošelje činjenica koje ne mogu,kao što je u njegovom slučaju slučaj,da nelogično stoje ko rogovi u vreći, već da stvarano odslikavaju našu stvarnost!Takodje,urednici i administratori ovog uistinu vrlo solidnog Lista trebalo bi da znaju da kadgod,u svojoj demokratskoj opredeljenosti, puštaju na svoj Portal komentare zlobnih Šiptara,iz (okupirane srpske) Prištine oni,Šiptari, namjerno i podmuklo,valjaju apsolutno stpostotnu laž da je za njih,kobajagi,uvredljivo što bivaju oslovljavani kao Šiptari!Jer,živa je istina,svaki od njih samog sebe,s (ne)svakidašnjim,vidljivim ponosom,oslovljavaju (bilo da žive na srpskom Kosovu i Metohiji,gdje nemaju ama baš nijedan šiptarski toponim,ili,svejedno, ako žive u Albaniji,gdje je na hiljade imena gradova,sela,planina, rijeka i drugih geografskih odrednica imenovano čistim srpskim jezikom),kao,npr: Une jom Šhçipëtar (Ja sam Šiptar),ne kažu,nrv: Une jom Albanac (Ja sam Albanac). Toliko za danas za ‘Danas’.Pozdrav Vama i Redakciji uistinu cijenjenog Lista!

  7. da da se glasa za coveka a ne stranku. necu da glasam za Vucica u opstini on je precednik citave drzave.a ako je glasanje za stranku zasto onda zakon dozvoljava prelazenje delegata u drugu stranku i odnosenje poslanickog mesta! znaci demokratski izabrano mesto je na prodaju!! ovaj i slicni zakoni neprimereni stepenu poluiticke zrelosti sluze samo da se Mafijasi nagode mimo volje naroda a ova mlada dama je deo i uzivalac tog sistema par excellance.

  8. Imam osecaj da je borba za vlast i vas najveci opijat. Razocaranom narodu ste kao politicarka sumnjivi, jer cim menjate stranke nemate ideale. Ukoliko dodjete na vlast, mislim da ce biti vama fantasticno, a nama ostaje da vas gledamo na tv kako pricate da su za sve krivi prethodnici. Matrica je postavljena.

  9. Naravno I ovaj tekstopusac tacno odslikava priliike u danasnjij Srbiji.Milojko Pantic je briljanto opiai idbegle sluzbe bezbednosti koje u sprezi sa kvazi politicarima,bukavu ina I jriminalcuma zare I pale pi Srbiji.Cudni he da vojska sve ti murni gleda I dopusta.Ona je najkrivlja za Raspad Jugoslavije,a sada murni gleda I na rasoadanje I unustavanje Srbije koju Cuva I brani.Mene he iskreno sramota mojih bivsih drugova kojo nose nakucene uniforne,ispijaju vinjake,Mirno poduzu plate I sa cegerima is na pijace da pasar.Prave babe a ne vojska.Fuj!!

  10. Bez obzira na nekoliko negativnih komentara ovde, mislim da je gospođa Marinika Tepić osoba visokih moralnih načela i integriteta, na koju se u opoziciji ozbiljno računa; ne napadaju je fašistički miljenici vlasti tako divlje, zabadava! S trajaska Marinika!!!

    1. Zaboravili da kažemo da Marinka ima jako lepu spoljašnost i da zaista hrabro nastupa protiv fašista u parlamentu. Dakle značajni dvostruki plus za Marinku Tepić. Nadamo se da će imati priliku da pokaže i da li je od reči.

  11. I tako saga “Bolji život” se nastavlja… Nova lica i nova sezona se najavljuje…

  12. Uništavanje lažima i novcem, to je sistem koji nad Srbijom sprovode kreature koje non-stop u javni prostor iskaču iz svojih jazbina. I ničim se ne razlikuju od onih koje kritikuju, jer svi su isto.

  13. Poštovana Marinika,

    Ne poznajem Vas lično, ali Vam hvala što ste izvrsno izneli mišljenje nas koji ne možemo da se čujemo a zgroženi smo kada vidimo kakvi prostaci nam kroje društvo.

  14. Svim poslanicima ukinuti plate,privilegije,mogućnost odlaska u penziju sa poslaničkim stažom,prosekom.Pa da vidimo ko onda voli Srbiju i narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.