Podrška afričkih zemalja

Ostavite komentar


  1. Lako je presidentu Nikolicu da imitira Tita jer ga mnogi sadasnji africki lideri nikada nisu ni videli. Sada ce Tomi-diplomi /s`obzirom na izmenjene geostrateske okolnosti/ g-din Dang iz Sijera Leone predloziti uvoz banana u Srbiju a vojvoda Nikolic (zajedno sa rodoljubom Dacicem) izvoz patriotskih parola o nesvrstanima i igrozenima.

  2. Milina je biti predsednikom Srbije. Onaj iz Afrike govori svahili, Toma ( i oni pre njega) govore leskovacki -sa akcentom na B.Tadicev terazijsko- crnogorski odn
    Kostunicin, hercegovacko-primorski. Niko nikoga ne razume i imaju sanse na sporazum. I to je afro-srbija kojom se politicari iz Beograda dice dok narod kopa po kontejnerima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.