Pokret Srba sa KiM pisao Amfilohiju: Vučić glavna opasnost po Kosovo

Ostavite komentar


    1. Stvarno nije jasno šta hoćeš da kažeš,oni nisu iz crkve a pošto im je politika unišila normalan život moraju i nju da imaju u obzir.

    2. To su Srbi sa Srpskog KiM, narod koji je vucic i tvoj SNS prodao albancima `za saku dolara`! Naravno da se obracaju SPC posto nemaju kome drugomeda se obrate posto je vucic ukinuo sve institucije drzave Srbije na KiM!

  1. Pozivate Anfilohija mitropolita crnogorsko-primorske da sacuva KiM a nije sacuvao srpsku CG koja se on Srba rasrbola, R. K. priznali, autohtone Srbe u CG proglasili strancima, braci Rusima zbog kojih su onomadne objavili rat Japanu uveli sankcije i usli u NATO koji su Murino razorili i zavek prekinuli put kralja Aleksandra preko Cakora I bombardovali podgoricki aerodrom.

    1. Aoj miodraže, pa ti si baš oboleo, obuzelo te familijino ludilo i cepa te kao svinja masan džak! Malo se prmiriš i neblesaš a onda te iziritira i najmanji plamičak slobodnog govora Srba sa Kosova i jednostavno pokažeš ko si i šta si.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.