POKS: Pozivamo buduću vlast u Crnoj Gori da povuku priznanje lažne države Kosovo

Ostavite komentar


  1. Bože me sačuvaj: Ne želimo da vršimo pritisak, ali ako ste normalni vi ćete…
    Jel ovaj Žika normalan, kakav bre POKS?
    Pustite ljude u CG da se prvo organizuju.

  2. Ko su ovi? Ovo neki marginalci naredjuju drugoj nezavisnoj i suverenoj drzavi kakvu spoljnu politiku da vodi? Vratite se POKS nazad u svoju jazbinu,nebrukajte nas!

  3. Zar ovi nisu pohapšeni zbog ugrožavanja ustavnog poretka Srbije!? Srbija je po Ustavu Republika a ovi hoće da je pretvore u Kraljevinu. Za takve delatnosti sleduje zatvor!

    1. Da budu pohapšeni jer se zalažu za promenu državnog uređenja sa kojim je Srbija samo prosperirala, pa Srpska pravoslavna crkva se zalaže za monarhiju, republiku su nam uveli komunisti 1945 i prvo što je trebalo da se uradi 5. Oktobra 2000 trebalo je da se Srbija ustoliči kao parlamentarna monarhija, jer bi to bio najbolje za razvoj demokratije a ako ćeš i povratak Kosova u okrilje naše države.

  4. 3 botovska komentara – protiv poziva CG da povuku milovo priznanje, Znaci rezim se otvoreno bori da preda Srpski KiM teroristima ? Odvratno – u najmanju ruku…

    1. @test01***Ako je Kosovo srpsko zašto tamo nema srpske policije,vojske,zakonodavne,sudske,izvršne vlasti? Ako kosovski Albanci ne žele srpsku vlast onda su oni „teroristi“,kao oni u hladnjači u Dunavu ili u masovnoj grobnici kod Batajnice?Po toj logici teroristi su i oni koji su probali da osnuju tzv.“rsk“ u RH ali nisu uspeli da je sačuvaju?!

  5. „Lažna država“ a priznata od preko sto članica UN?! Svaka kraljevina ima i dvorsku ludu a ovaj ima sve karakteristike takve osobe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.