POKS: U Vojvodini više monarhista nego autonomaša

Ostavite komentar


  1. Ha, ha, ha! Ali ti „monarhisti“ bi raidje Mariju Tereziju nego Aleksandra Obrenocvica.

  2. Koji to narod pamti to nesrecno pripajanje ovi sto glasaju za vas tad nisu bili u Vojvodini , niti znaju bilo sta o Vojvodini oni samo trenutno tu zuve , glasaju za radikale stare i nove slicne , kad dovoljno uniste ovaj porostor pobeci ce dalje … da prave stetu

    1. Jel’ to priziva nove Bljeske, Oluje i Milosrdne Anđele, nove Seobe i proterivanja kao što ste proterali preko 500.000 vojvođanskih Nemaca i Mađara i preko 50.000 pobili…
      Ako čitaš između redova, Orban je lepo rekao da vam Srbija i samo Srbija garantuje da vas Mađarska neće reintegrisati dok će Hrvatsku kad – tad to čekati jer Srbija je ratom dobila Hrvatsku i Sloveniju koje su se otcepile od SFRJ i Mađarska lako može reintegrisati svoje vekovne teritorije a da Srbija čak podrži Mađarsku u tim nastojanjima.
      P. S. Monarhisti daj pokažite svoju moć i povratite ime grada koji nosi naziv po ratnom zločincu Žarku Zrenjaninu koji je zajedno sa Mustafom Golubićem digao u vazduh Smederevsku Tvrđavu kada je stradalo preko 6.000 Srba a moglo je biti streljano još toliko da nije Đeneral Milan Nedić prihvatio da bude predsednik vlade i ako su mu pod kamenim blokovima Smederevske Tvrđave stradali jedinac sin, trudna snaha i unuk.
      Dakle pokrenite inicijativu i podržite je da se najzad vrati Petrovgrad.

Ostavite komentar


Politika

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest 10

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i narodni poslanik Branko Miljuš ukazao je danas u saopštenju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije dozvolio da izbor novog premijera i vlade bude "glavna vest ni jedan jedini dan", već je odmah po polaganju njihove zakletve otišao da gostuje u Dnevniku RTS-a.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.