POKS: EU trajno zatvorila vrata za članstvo Srbije

Ostavite komentar


  1. Do juce su nam ti isti zapadnjaci govorili kako priznanje Kosmeta (ulazak u UN kao punopravne clanice je cin priznanja) nije uslov za ulazak Srbije u EU i da nema novih uslova na putu ka EU. Ovo je potpuno novi uslov koji zahteva organizovanje referenduma naroda koji treba da se izjasni da li zeli da preda Kosmet i nas narod na njemu zarad NASTAVKA puta u EU, posto ce posle ovog novog uslova svaki put dolaziti neki novi i novi. EU je izgubila sav kredibilitet i jasno je da od ulaska Srbije u EU cak i ako prizna Kosovo nema nista. Treba podvuci crtu i reci im DOSTA! Srbija srecom ima alternativu(e)

  2. Da li treba da se odreknemo naseg Kosova da bi ziveli kao u EU, da nam puteve i gradove blokiraju poljoprivrednici boreci se za opstanak, da narod gladuje, radnje budu prazne….?! Vreme je za otreznjenje i okretanje alternativnim resenjima i s toga ovo uopste nije losa vest (osim za eurofanatike)

  3. To za Kosovo je jasno još odavno. Ali zašto se ne kaže koji je način na koji bi Srbija ponovo dobila Kosovo? Samo krvavim ratom. Da li to želi iko normalan. Ovaj pokret dokazuje da nije.

  4. Покс је увек народу говорио истину, и његов деда ђенерал Михаиловић је страдао од стране комуниста
    јер је желео добро Србији.

  5. Bez članstva u EU, Srbije neće biti. Članstvo u EU je državotvorno pitanje. Alternativa je da za 50 godina Srbi budu narod bez države, rasuti po svetu. Ko god to želi, taj je izdajnik i treba biti osuđen.

  6. Uvek sam bio za Srbiju u EU i još uvek sam, ali ne po svaku cenu. Voleo bih da Srbija smogne snage da samu sebe menja na bolje, ali i za to je mrka kapa, kao za EU.

  7. Milose nisi ti izasao iz svog sela. 50000 ljudi godisnje ode iz Srbije u tu istu EU a niko se ne vrati. Kakve prazne radnje, kakvo gladovanje, kakav los zivot? 50 godina su po svemu ispred nas. Pa i kod nas su poljoprivrednici protestovali a narod je osiromasen. Kakva alternativa kada smo okruzeni sa EU i NATO?@Gorane pa tvoj predsednik je pristao da to postane uslov, niko ga nije terao. Srbi nista da nauce na svojim greskama vec ponovo srljaju u iste te greske. Nego pitanje za Vojislava i ova dva sns bota iz komentara, jek smeju Madjari da se ne odreknu Vojvodine jer su je u ratu izgubili kao mi KiM?

  8. Mihailović je ocenio da je saradnja sa EU moguća i bez članstva Srbije.

    To je cak sta vise i DOKAZANO !
    Srbija je i do sada saradjivala sa EU iako nije članica EU !
    Na toj osnovi „koja se pokazala kao vrlo korisna“, treba i dalje „izgradjivati svetliju buducnost“ !

  9. Čoveče koliko kasniš, sad si pronašao tpolu vodu. Znaš li ti da je Šešelj pre 20 godina rekao „nećemo u evropsku uniju“. Znači on je znao s kim imamo posla a ti nisi znao iako podržavas pokret Dragiše Vasića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.