Polemika u Skupštini: Ko je zaslužniji za porast ugleda Srbije u svetu Vučić ili Dačić?

Ostavite komentar


  1. Koferče se šeta svetom pod izgovorom da,, povlači,,priznanje kosova
    u sledećem momentu on će biti jedan od potpisnika priznanja.Drugom je obećan,, novi,, ustav sa tri predsednička mandata ,smešni smo i jadni u svakom pogledu.

  2. Obojica mogu jedino da se takmiče u tome, ko je više doprineo za gubitak ugleda Srbije u svetu.

  3. Ko je zasluzniji, Vucic ili Dacic…?? Slicno pitanje bi se moglo postaviti i ko je zasluzniji za raspad bivse drzave, Milosevic ili Seselj, ucitelji i mentori ova dva trovaca i nazovi politicara.

  4. Ugleda? Jasno je koliki nam je ugled peema rasporedu stajanja vođe na manifestaciji u Parizu ili izostankom poziva u Poljsku.

    1. u Varšavi su pozvane zemlje gubitnici u 2. svetskom ratu. Za pobednike Rusiju i Srbiju tamo nema mesta.

      1. @gargamel*** Ne treba ni da bude mesta kada se vrlo dobro zna šta su rusi,SSSR, u saradnji sa nemačkim nacistima uradili Poljskoj i Poljacima! Od sporazuma Ribbentrop-molotov,podele poljske države „na ravne časti“,ruske okupacije pola te države,zločinima nad poljskim stanovništvom,vojskom,oficirima(Katin),inteligencijom,slanje u Sibir,nepomaganje Varšavskom ustanku,posleratne okupacije………., ! Za takve „pobednike“ nikad i nigde neće biti mesta,a svi vrlo dobro znaju čije pertle(srpske) vire iz ruske g.z.ce! Ko je kriv što rusija i Srbija nisu članice EU i NATO-a,žalite se u UN!

  5. Kooperativnost je postala „uspeh“ Kako čovek da zapamti sve te nove reči koje su počele kao

    kapitulacija u Dejtonu – skidanje sankcija
    kapitulacija u Kumanovu – „pobeda mira“
    kooperativnost – „uspeh“

    Dačić i Vučić dele zajednički „uspeh“ jer su prihvatili prvi kao političari da priznaju realnost da smo kapitulirali 1999 predali okupiranu tritoriju NATO i da je skupštnia Srbije prihvatila „sporazum iz Rambujea“ u potpunosti po ultimatumu i kao sastavni deo Rezolucije 1244
    Vučić i Dačić su samo uradili ono ššto smo prihvatili da bi prestalo bombardovanje ali se toga najviše ne sećaju oni koji su bili priv da se preda KiM i zaustavi bombardovanje nego su sada najveće „patrijte“ u Srbiji sa „srbija se saginjati neće“ slogan koji „demokratskoj opziciji“ pristaje kao piletu gaće jer je licemeran lažan i obmanjivački jer sve što su uradili od 1990 do danas je bilo da se predaju svi Srbi na Balkanu za „put u jevropu kiji nema alternativu“
    Ali naravno poslacnici Vučića i Dačića smatraju da to što su Vučić i Dačić uradili pod pretnjom

    „potpišite ili ćemo umlatiti boga u vama“ proglašavaju uspehom naših političara
    Da nisu bili kooprativni ili neće da budu samo nekase 2patrijte“ priste „demokratije drugim sredstvima“ sankcija i bombardovanja, i čiju decu planiraju da izginu dok se oni kriju po ukradenim stanovima sa Miloešvićem

  6. Po govoru poslanika u skupštini očigledno je da za to mesto nije potrebna ni osnovna škola. Ali i oni bez osnovne škole poseduju moral. Da li je moguće da mi plaćamo ove ljude?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.