Ponoš: Izbori u postojećim uslovima ne trebaju ni narodu ni opoziciji

Ostavite komentar


  1. Izbori moze ali pod uslovom da se prvo oslobode svi mediji, ugasi pink i hepi, smeni REM ,smeni Gasic, Vulin i Brnabicka i da patrijarh nedaje podrsku Vucicu, ustvari da se crkva nemesa u izbore. Tacka

  2. Svi vi da se kolektivno pristupite SNS-u pa na partijskim kongresima kandidujte svoje programe i kandidature za funkcije. Vreme je za kineski model, ovaj zapadni sa 150 partija je skroz propao pokušaj – a ne radi više ni na Zapadu.

  3. A šta tebi treba, malo evrića, a narod zna šta treba da se već jednom oslobodi vas koji ne dajete ostavke za vaš neuspeh posle silnih obećanja.

  4. Kakvi crni izbori? Pa neće Amerikanci dozvoliti izbore dok se ne završi stvar oko Kosova. Nemaju nameru da više gube vreme, Vučiću završavaj priznanje.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.