Ponoš: Moramo da povlačimo poteze koji nas primiču Evropi, ima mesta za nove političke organizacije

Ostavite komentar

  1. Kako se to tačno gađa cilj koji ni sam ne zna na koju stranu će da se pomeri? Plus, ako svi reše da skoče u bunar, pa jel’ moramo i mi?

  2. Niko nije glasao za Ponoša, samo su bili protiv Vučića. Ponoš je bio pogrešan kandidat i naravno da je izgubio. Politički je već iskorišćen, mrtav i ohlađen. Za bolje i nije, uvek je delovao netalentovano za politiku.

Ostavite komentar

Politika

Đilas: Živimo u katastrofalnim uslovima, Srbija se raspada po šavovima 10

Đilas: Živimo u katastrofalnim uslovima, Srbija se raspada po šavovima

"Ideja je da napravimo bolje društvo. Da budemo bolji ljudi. Da država pomaže građanima. Da nema te bahatosti, koja najviše postoji kod političara, kao i arogancije. Svi vide kako je neko ušao u politiku, a koliko danas ima novca, nije to tajna", izjavio je u emisiji N1 Newsnight predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

Naslovna strana

9. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.