Ponoš: Srbija ima goreg od Đukanovića, može da nađe i boljeg od Krivokapića

Ostavite komentar


  1. G. Poručniče Ponoš, ti si najbolji, ali u uništavanju vojske i vojne opreme. Ono „g“ na početku nije ni „generalčiću“, a ni „gospodine“. Proceni sam šta je.

  2. Od kada sam ja cula za Vas , prvo, na samom pocetku ste imali jako dobre stavove to je onda kada ste jos bili u svom rodnom kraju , pa ste posle postali nerazumni u doba kada Vasi stavovi nisu bili primereni trenutku , da prostite i bez ljutnje , a sada kao da se malo vraca sve u normalu ali jos ne sasvim , treba da se sve vrati na ono staro , na onaj stav od nekada , onaj iz doba rodnog kraja .
    Prvo Tramp ce pobediti, i sigurno ce i posle ove pobede jos dugo godina vladati pod uslovom da ga ne otruju ili ne ubiju . Da se podrzavaju ovako kao sto se danas podrzavaju Tramp i Grenel Americke demokrate to verujem Srbi ne bi dopustili ma sa kavim ponudama da dodju jer im se ne bi nista verovalo a drugo Srbi ipak nesto pamte .
    Drugo , ja bih gledala , za sada , kao pozitivno da cemo prvo EU malo stisati u odnosima prema nama, malo je pokrenuti da drugacije gledaju na nas , jer ipak sada za poslovne prijatelje imamo i Amerikance ali ne odustajemo ni od Rusa niti Kineza , sem ako oni ne odsutanu od nas , ali ne bih rekla , otvoreni smo za sve po pravednom sistemu za sve ..
    Trece , zasto mi ne bi smo spojili i Rusiju i Amerikance i Kineze .
    Da oce ti zajmovi da mi se daju, mada licno ne volim zajmove nikakve vrste , ja bih osnovala novine La Cicka Le Presse Oko sokolovo koje bi radile iskljucivo na saradnji na nasem terenu te tri sile a posle neka se pridruzi i EU ako zeli .
    Ako se to ne bi desilo propale bi moje prve novine .
    Malo sale nikada nije naodmet , mislim na ovo poslednje .
    Pitanje je samo kome cese davati ti krediti i za kakave projekte , imam utisak da cese samo politicari obogatiti koji su vec kernuli u biznise raznih vrsta , boranija ne verujem .
    I opozicija mora da pazi ko su joj calnovi , sve gresne treba da odbaci .

  3. Izdajnice jedan ti si Nato placenik zavrsio skole u Londonu i Nemackoj i Nato generalstabnu skolu i lupas gluposti o stanju u vojsci Pozdravi Tadica i Sutanovca ne gospodine nego go..o Generalu

  4. Podsećam administratora da ima obavezu da čuva dignitet i ugled dnevnika „Danas“ i ne objavljuje smeće od komentara . Komentatori koji komentarišu ličnost a ne postupke i dela ne zaslužuju mesto ovde.Njima je mesto u onom smeću što je na trafikama istaknuto vidno , okačeno na kanapu ili zakačeno štipaljkama (nije citat iz reklame :prodaje se na trafici ali nisu novine .).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.