Ponoš: TV Pink bi trebalo nacionalizovati i usmeriti novac na zdravstvo i decu

Ostavite komentar


  1. Kad bi na nekom referendumu velikom vecinom gradjana bio ukunut Pink, bilo bi nade za Srbiju i zato podrzavam Vas predlog.

  2. E moj generale hoces da se bavis politikom a sa politikom nemas veze.Bolje da si ostao ugledan general nego sto ovako nesto lupas.

  3. I to prica isti ZDravko Ponos koga Tadic 2006. godine, vanredno je unapredi u čin general-potpukovnika. Načelnik Generalštaba Vojske Srbije ostaje do 2008, kada ga je smenio predsednik Boris Tadić, zbog nesuglasica sa ministrom odbrane Draganom Šutanovcem.

    2009. ukazom predsednika Republike Srbije Borisa Tadića prestala mu je aktivna služba u Vojsci Srbije.

    Januara 2010. godine odlukom Vlade Srbije postavljen je za pomoćnika ministra spoljnih poslova Srbije. u Jermicevom kabinetu. Sve sama ds -ovska bratija. a govorkalo se da je on Tadicu neki rod surak ili nesto tako.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.