Ponoš: Vlast nema odgovor na bojkot

Ostavite komentar


  1. Nema odgovor, misliš???
    A lova, lova je motivacija mnogima, AV je odrešio kesu a i apanaže u skupštini su veoma lepe.

  2. Smatram da covek gresi i da svoju ne profesionalnost i neiskustvo izrazava
    kroz bojkot. Ovo sto je on izjavio smatram da je samo njegova slabost i neiskrenost. Cunjenice je da ne voli Vucica i da udara na njega. Ovo nije resenje, gresi i pokusava da izbegne realnost.

    1. Za vas SNS-ovce, svi iz opozicije su nepismeni, neiskusni, ne znaju šta hoće. E pa neće biti. Tvoja prazna retorika nikog neće ubediti da moramo voleti i verovati u tvog vodju.

  3. Dok Srbija bude tolerisala tuđe mešanje u našem dvorištu do tada nikad nećemo biti ono što bi trebali da jesmo.Nezavisna i samouverena zemlja.

  4. Opozicija malo se priča o Vučićevoj izdaji Kosova, pljačci, rasprodaji, kršenju Ustava i uništenju Srbije. To su njegove bolne tačke koje opozicija neume da iskoristi…
    P.Sajdžo 2020

  5. pa prvenstveno vi ne znate sta ko radi u opoziciji, i sta ko hoce, kad se dogovorite, Vlada ce odlicno znati sta i kako dalje

    1. Srbija je i izdata i opljačkana. Dozvolite da vidimo ko je to uradio!?
      P.Sajdžo 2020

  6. Slamka medijskog spasa zvana bojkot. Mada svi dobro znamo da ce se 21 Juna itekako birati…

  7. Bojkot po meni smisla, uvek treba dati sansu idejama koje se smatraju ispravnim.

  8. Bojkot je pokušaj da opozicija iskoristi stalne apstinente, i da ih prikaže kao one koji podržavaju bojkot. U suštini je to defanzivna strategija, koja neće dati rezultate, jer se sve veći broj opozicionih pokreta i stranaka odlučuje za izlazak na izbore.

  9. Zaboravljate samo jednu stvar…nece ni ovu opoziciju narod! Baratate procenama „pola glasackog tela“… od toga opozicija u bojkotu tesko da bi dobila 3% na izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.