Ponoš: Vučićeva dilema muči vlast pred lažne izbore 21. juna

Ostavite komentar


    1. Ko će tebi biti kriv što ćeš nastaviti da osiromašuješ .

        1. Naravno da jeste i on voli da ga pitaju za sve. Zato se i mesa u posao svakome i svugde

  1. Situacija se ovde neće menjati još bar za četiri godine, jer opozicija ne postoji. Zapravo bolje je reći da je nema sa adekvatnim liderom.

  2. Mnogi treba da shvate realnost, situacija se neće menjati još dugo , jer je toliko slaba i nemoćna opozicija kao da ne postoji. Zapravo bolje je reći da je nema sa adekvatnim liderom. Nemaj osećaj za narod, jer su prokockali poverenje dok su bili na vlasti.

  3. Ponoš, sada kao politicki lider, a raniji nacelnik Generalstaba trebalo je juce da se osvrne na hapsenje i sikaniranje lekara na VMA, koje ova vlast sprovodi pokusavajuci da svoju krivicu za zloupotrebe u nabavci medicinske opreme u vanrednom stanju svali na medicinske radnike i sroza vrednost VMA kako bi ga u bescenje IZRUCILA NEMCIMA. Pa on im je bio staresina, mogao bi da kaze koju postenu rec i ljudima koji su haj klasa u svojoj struci, a verni su pripadnici Vojske, kroz sve prethodne ratove, prirodne katastrofe i epidemije.
    Kakvi ste to ljudi, kao da niste odskolovani u onom socijalizmu.Samo gledate gde cete da se uvalite u koju fotelju dok najstrucnije ljude kao sto je Djoko Maksic sada gaze hulje, robijasi, kriminalci i bolesnici koje je neko igrom sudbine postavio na vlast da nas svaki dan udaraju u zdrav mozak.
    I vama sutra moze da se desi da Vam SLUZBA kojoj ste do juce komandovali za cas ubaci koverat u dzep sa obelezenih 300 evra i nabije vas u zatvor na 30 dana objavljujuci vasu fotografiju u uniformi u pronemackom mediju. Nemojte cutati o onome sto se desava vasim kolegama, jer to moze da se desi i Vama budite solidarni ma gde se sada nalazili.

  4. Izbori nisu lažni, jer sam izlazak na njih je izbor, da se bude protiv političke grupacije kojoj pripada Ponoš.

  5. Izbori ce proteci u najboljem redu i miru i dobice ih Vucic jer je to covek u potpunosti zasluzio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.