Popović Ivković: Laži Nove stranke

Ostavite komentar


  1. Ovu Ivkovićevu ženu čim vidiš pomisliš na neku obmanu, a ne što je već više puta bila puki prozivač i više obmanjivač nego neko ko je nešto razjasnio. Sramotno ko je sve u tom nakaradnom MUP-u, Skaradno i bedno. Nema nam spasa sa ovakvima sa dr na čelu policije

  2. Gospođo,ko i zasto vam daje bilo koliko prostora u medijima kad jednostavno osim golih floskula i izjanđalih trči nemate nista vrednog sto bi saopstili.Verovatno Vas je Bane Ivković naucio kako da varate kao sto je on na kongresu svoje partije prevario Akademika Mihajila Markovića koji je sa mesta predsedavajućeg napustio kongres razočaran i prevaren od strane Vašeg supruga.Dosta nam je Bana i bez Vas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.