Ivanka Popović: Ogoljeno otimanje glasova na izborima, rešenje su jedino građanske akcije

Ostavite komentar


  1. Stvarno mi nije jasno ko je ovu Ivanku Popović u ranijem periodu izabrao za rektora Beogradskog Univerziteta,kada očigledno nije bila za to mesto i to iz razloga što kada nije reizabrana za rektora ona se okrenula protiv vlasti kao i Zorana Mihajlović kada nije ponovo izabrana za ministarku počela da govori loše stvari o vlasti i ako je u više navrata bila ministarka i potpredsednica vlade.To su loše osobe kada Ostanu bez funkcije one drvlje i kamenje protiv vlasti.

  2. O institucijama govori osoba koja je uništila rektorat BG univerziteta. Za njenog rektorisanja profesori eksplodira u politici a pred studentima je stajala mirno.

  3. Zar se nije i pre izbora znalo da će do ovoga doći? Manjina građana, željna vlasti, koju narod neće, nameće sebe kao rešenje situacije. Gospođo, izaći ćete na ulice i šta onda. Ako oni koji su glasali za vlast budu rešili da brane svoje glasove eto građanskog rata. Da li ste, kao visoko obrazovana građanka, svesni šta radite?

  4. Kako je to ogoljena krađa na izborima? Jel to ono šta Marinika tvrdi bez ikakvih dokaza, nisko ste pali draga profesorka, cenila sam vas.

  5. Potpisnici ProGlasa nebi da se javno eksponiraju, radije bi da nastave da deluju iz senke zbog svojih mracnih ciljeva.

  6. Ako je gospodja Ivanka naucnik, onda tako treba da se ponasa i u politici, argumentovano i uverljivo.

  7. Draga gospođo,priupitajte kolektivni zapad kako ide ono sa 3%kao naj demokratskiji izbori do sada!!!

  8. Ajde onda Ivanka obuci žuti prsluk i na barikade. Možeš poneti i fotelju sa sobom ako će ti biti udobnije.

  9. Priznati poraz je casno i posteno ako se neko prodao za vrecu brasna,kokot ili slicno nije Vucko kriv nego narod matematika jasna sta sad treba rusiti Srbiju

  10. Otimanje glasova. ? Vi imate manje glasova, oni vise od vas. Vi ste opozicija , oni vlast. Sve je tako jednostavno

  11. Gospođo Ivanka, sve vas, koji pozivate na sukobe, treba da bude sramota! Svi članovi proglasa koji pozivaju na nerede u državi su očigledno strani plaćenici! Prihvatite i Vi i oni koje podržavate da je narod izabrao! Vaši miljenici su izdajnici i Srbije i srpskog naroda! Bili su na vlasti i pokazali da su čist promašaj! Narod ih više neće!

  12. Sram vas bilo, profesorka! Niste cak ni kao rektor bgd. Univerziteta mogli svojim autoritetom da uticete na studente na fakultetima, ali zato sad pokusavate da „popalite“ ove kvazistudente na nasilnim demonstracijama na bgd. ulicama!?! Naravno, potpuno neargumentovano, samo sa svojim licnim, revansistickim stavom ( niste bili reizabrani). Po meni, niste ni ranije bili neki ubedljiv intelektualni lik, ali to ovoj nasilnickoj rulji na ulicama nije ni vazno. Nama mnogima jeste i tek ste me razocarali, a verujem i druge patriotske intelektualce Srbije.

  13. Ivanka a jesu li bile primedbe na zapisnik koji se posle glasanja i prebrojavanja pravi na glasackom mestu ?

  14. POnekad se zaista zapitam da li je onaj koji je zaduzen za objavljivanje komentara sa SNS planog spiska?! Toliko kritika na racun profesorke, opozicije i Proglasa?! Ovo , naravno necete da objavite.

  15. Da znate, gdjo. Ljiljana, i meni se cini da je, zapravo, opozicija pokrala izbore i da, zapravo, lopov vice „drzte lopova!“
    Potpuno paradoksalno, zovu se „Srbija protiv nasilja“ a krenuli u nasilne ulicne demonstracije, s motkama i nozevima, tuku neistomisljenike i prozivaju ih najprostackijim psovkama…Naravno, bez argumenata, samo s cistim gnevom gubitnika. Pobednik i porazeni na ovim izborima pokazali su sav sjaj i bedu Srbije.

  16. Ovo verov. uzalud pišem jer neće biti objavljeni.
    Za većinu gore oglašenih, koji su se ostrvili na ovu pametnu, kulturnu, obrazovanu osobu, ako je sve uredu u ovoj zemlji ogrezloj u kriminalu, korupciji, lažima od kojih se normalnom čoveku smuči život, upropašćeno školstvo – obrazovanje, sudovi, zdravstveni sistem, briga o čoveku – onda s vama nešto jako nije u redu ili ste isti bolesnici kao vaš ljubljeni vođa. Pa dokle….????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.