Popović (SSP): Neki Beograđani su glasali za SNS jer su poverovali da će najzad do njih da stigne vodovod

Šefica najveće opozicione odborničke grupe u Skupštini Beograda, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Zašto tako? SNS najviše veruje Đilasu. Vučko i Điki su stari ortaci. Vučko je nudio Đikijevoj prvoj ženi( Milici Delević), da bude potpredsednik srpske Vlade, kada je on postao premijer. Sad će Đilas biti premijer.

  2. „ne spavamo od buke koja dolazi sa splavova i kafića“ – 25. maj potpisuje ovo… Tortura je da u sopstvenom stanu sa zatvorenim svim vratima i prozorima basovi splavova (ponavljam u zatvorenom stanu) gruvaju do jutarnjih sati. Pa ti ujutru ustani i budi produktivan na poslu. Bilo bi lepo da bilo ko ukaže na ovaj problem u medijima – potrebno je samo sa dobrim snimačem zvuka da se dođe bilo gde u Tadeuša Košćuška noću (više nije ni pravilo da su vikendom, nego su non-stop fešte) posle 21h. 🙁 Mi nismo u BW, mi smo običan radni svet.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.