Pored Brnabić, još dva ministra prekršili Ustav kao poslanici

Ostavite komentar

 1. Pa ova na deset poslova prijavljena, verovatno toliko i plata dobija. Zaboravili ste upravni odbor.

 2. Šta ona zna šta je Ustav a šta zakoni , nju će morati opomenut i kad joj lična istekne.

 3. Ni Ana ni njen Šef nisu ni pogledali šta u Ustavu piše jer za njih on ne važi, oni su iznad Ustava. Tako se radi u demokratskoj Srbiji.

 4. Ovo nije pravna drzava. Da li ljudi koji postuju zakon ove drzave, a nisu stranacki opredeljeni mogu vise ovo da trpe ili da pakuju kofere i beze glavom bez obzira iz ovog haosa .

 5. Sta se i ko se pita dali je prekrsen Ustav. I ko ste vi.
  To odlucuje samo najbolji student Pravnog fakulteta Aleksandar.

 6. Kakv crni ustav? Pa to ne postoji već godinama. Ne postoji Srbija kao država, a ne tamo neki ustav. Ova teritorija je obična ruska gubernija sa gubernatorom Vučićem na čelu koji, iz meni nepoznatih razloga, ima i podršku glupavog zapada. Gradjani su samo statisti u ovoj tragikomediji.

 7. Ni ona se ništa ne pita. Svi rade kako jedan kaže. Položi zakletvu, podnesi ostavku!

 8. „Država…to sam ja.“…reče „veliki“ šef,a njegovi „podanici“ to poštuju.Kakav Ustav,kakvi zakoni-to je za one „druge“.
  Uspjeh je i to što im,i ovo malo opozicije,mrsi konce.

 9. Pa sve je jasno glavno zlo u Srbiji je Aleksandar Vucic.Treba ga uhapsiti.

 10. Da, i meni je tokom prenosa zasedanja Skupštine bilo prilično indikativno to što je opozicija osula „drvlje i kamenje“ na Anu Brnabić, pri tom potpuno zanemarivšti Tatjanu Matić i Nenada Popovića koju su u identičnom statusu kao i Premijarka. Tada mi je postalo jasno da se radi o političkom marketingu, a ne o zaštiti Statuta i procedura.

 11. Pa Ana Brnabić godinam živi sa istopolnom osobom čak imaju i dete a sve u suprotnosti sa Zakonom o braku i bračnim odnosima.. pa šta je to čudno … to je normalno ua ovu našu jadnu državu Srbiju.

 12. Ana Brnabić i dva ministra prekršili Uštav, što je dosta naivno da kao članovi tehničke vlade izabrani su kao narodni poslanici. Naime oni nisu upućeni na Ustav, a Vučìć nije im rekao da se ne kandiduju za posĺanike, a oni jadni ništa ne rade što im ne kaže šef. Kakvi naivci vode vladu i resore.

Ostavite komentar

Politika

Oliver Varhelji prvo sa opozicionim poslanicima, potom i sa Brnabić 10

Oliver Varhelji prvo sa opozicionim poslanicima, potom i sa Brnabić

Evropski komesar za susedsku politiku i pregovore o proširenju Oliver Varhelji stiže u četvrtak (1.decembar) u dvodnevnu posetu Srbiji, a njegovi sagovornici biće predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić, i kako je najavljeno, predstavnici poslaničkih grupa iz redova opozicije.

Naslovna strana

1. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.