Brnabić i ministri položili zakletvu: Srbija dobila novu vladu

Ostavite komentar


  1. Pa dobro, do 2024 pa onda novi izbori, pa novi ministri i sve novo.
    Opozicija jaca, narod je nezadovoljan, ali sns je i dalje jaka. Sa sps opet ima vladu, samo sto ce sad Ivica biti premijer

  2. Zakleli se cascu, a ne znaju sta je to, da ce postovati Ustav, nisu ga ni procitali, i odgovornost – pa to je za njih nepoznat pojam. Tuzno, jadno.

  3. Nova vlada ima 28 ministara, od kojih je troje bez portfelja. To su svi ministri sto je srbija izabrala dobro i troje bez porfelja !!!

  4. Po završetku dvodnevne rasprave o ekspozeu i novom kabinetu nova premijerka rekla je da će Srbija imati prosrpsku vladu u kojoj neće biti disonantnih tonova, u kojoj će svi biti na jednom zadatku i koji će svi zajedno nastaviti da rade. Takose to i radi !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.