Poslanici postavljaju pitanja, Bakarec pita da li je Đilas inspirator ubistva Vučića

Ostavite komentar


  1. Đilas je u svojoj laboratoriji razvio i korona virus, sa namerom da ga upotrebi protiv Vučića.

    1. Gospodo lekari stvarno nema smisla da Bakarec ima vozačku dozvolu,možda i neko oružije,pravnu sposobnost…Morate vi to malo bolje da pregledate,nema smisla da ne pomognete čoveku jer mu je očigledno pomoć potrebna momentalno

  2. Prosto je neverovatno koliko političari u Srbiji mogu nisko da padnu kao ovaj Bakarec i slični. Pratim skupštine u regionu BiH, CG I Hrvatska, ali ovakve bedake nigde nisam vido.

  3. 95 posto skupštine smestiti u Lazu Lazerevic.!!!!
    Pa jel oni misle da u Srbiji 5 miliona budala zivi??????
    Dosta vise Socijalista,komunista i radikala!!!!!

  4. Hrabri kradljivac diska ,probaj te tvoje priče da izgovoriš van sale skupštine.

  5. Ovo što izgovaraju spodobe iz SNS u skupštini, medijima i na kraju što izjavljuje svakodnevo tzv. preCednik je postalo monstruozno. Toliko su se više upleli u laži i kriminal da, siguran sam, neće prezati i od oružanog sukoba da bi se spasili gneva naroda.

  6. U Dalmaciji ovakve kao Bakarec zovu „redikul“.
    To je čovek koji nesuvislo blebeće, potpuno nesvestan da budalaštinama koje izgovara izaziva istovremeno i smeh i sažaljenje, a on sam je celo vreme uveren da je ne samo stravično lukav i pametan, nego i vrlo duhovit!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.