Posle izbora predsednički pregovori sa Kosovom

* EU bi više odgovaralo da umesto Nikolića sa Tačijem pregovara Vučić, tvrde sagovornici Danasa
Uskoro nova runda Briselskog dijaloga Beograda i Prištine, kažu diplomatski izvori

Ostavite komentar


  1. Znaci da Vucic ima podrsku sa zapada,I da je dosad uradjeno pp pitanju Kosova za pohvalu?

  2. Ne verujem u opstanak EU, ljulja se kao nikada, svakog tremutka može da se stropošta na kolena.

  3. Ne postoji ni promil verovatnože da predsedničke pregovre Beograda i Prištine vode Radulović, Čanak, Čeda, Janković, Jeremić, Šešelj, Obradović, Stamaović i ostali mali lideri opozicije.

  4. Pa nema tu mnogo filozofije. Diplomatski napori za ocuvanje teritorijalne celovitosti nase drzave su nesmanjenog intenziteta

  5. Lep naziv je izmisljen za nesto potpuno promaseno i neplodno – runda! Koliko kostaju ova setkanja u Bruxelles i jednu i drugu stranu a svaka tvrdi za sebe da je pohvaljena. Pritom sve je to mrtva trka i dok Kosovo naravno sve ovo vreme finansira EU jer ne moze samo uopste da prezivi dotle Srbija zahvata iz svog budzeta silne pare i baca ih kroz prozor jer sve je ovo jalovo – ne moze nesto i postojati i ne postojati u isto vreme pa makar i 100 godina o tome pohvalno raspravljali u nekom dalekom i preskupom gradu!

  6. Vazno je da razgovaraju, da li su predsednici ili premijeri nije bitno, bitan je dogovor.

  7. Srbija svojim radom po svim tackama koje se ticu otvaranja poglavlja vredno radi i napreduje, ne samo zbog evropske unije, vec zbog same Srbije i njenog funkcionisanja.

  8. Sa Kosovom se pregovori vode i pre izbore a i vodice se i posle nece biti prekida zbog izbora kao sto bi pojedini voleli…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.