Posle spota, Vučić pokrenuo i svoj sajt

Predizborna kampanja

Ostavite komentar


  1. Pitam se samo, kako ovaj covek nikako da zaboravi laganje. Da li se on stvarno zove A. Vucic?

  2. morao sam da ocistim brauzer od ovog njegovog sajta. gomila lazi i podvala. kaze briga o penzionerima, povecano zaposljavanje, briga o mladima i slicno. to su naslovi rubrika na tom nazovi sajtu. propaganda najgore moguce vrste. I to je sve platio gradjanin srbije. sramota.

  3. Kao i obicno. AV se bavi drugima u mesto sobom. Ukazuje sta rade drugi u mesto sta ce on da uradi. Avion iznajmljen za 200-400 dolara. Dva spota nisu mogla da se snime za manje od 8 sati. Znaci rentujes avion za $50 na sat. Istina i samo istina.Nista osim istine.

  4. Predizborni spot plagiro od Ukrajinaca, sajt plagira od Vuka Jeremica da li je ista sam sposoban ili ovi njegovi da uradi , a da ne kopira druge.

  5. Кад се оде на сајт, један за другим искачу 2 прозора. Други Вас без увијања пита "да ли ћете гласати за Вучића?". Да се кладимо да прате са које ИП адресе одговарате на ово питање?

  6. Procitam grnji tekst i zaintrigirano potrazim sajt pod nazivom vucic.rs. Nema pa nema. Sajt je u sklopu SNS posto doslovno pise "spska narodna stranka" a naziv sajta je vucic.rs. Naime, kada kliknete na "o nama" dolazite direktno na sajt SNS.

Ostavite komentar


Politika

Zasedao Glavni odbor SPS-a, doneli odluke 10

Zasedao Glavni odbor SPS-a, doneli odluke

Glavni odbor Socijalističke partije Srbije jednoglasno je doneo odluku o učešću u vlasti na republičkom nivou, kao i o zajedničkom koalicionom nastupu sa Srpskom naprednom strankom na lokalnim izborima zakazanim za 2. jun.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.