Vučić na prvom međustranačkom dijalogu o izbornim uslovima (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Pazi zaboravili da pozovu Palmu . . .a ima bas puno intiligentnih ideja . .
    .npr
    . . . . nema pustanje niz vodu
    . . . uvesti u skolski program bunga bunga nauku
    . . . obavezna milostinja od po 2000 do 3000 za gospodju ili gospodjicu ( ovo nam vec radi “ nas Aca “ )
    . . . neistomisljenicima obecanje “ ima da ih nema “
    . . . obavezna prodaja pilecih nozica kinezima
    . . . Ceci i Djaniju “ umetnicka “ penzija od po sto iljade ( evrica naravno )
    . . . i td . . .

  2. Koji je ovo stepen vučićevog ludila i pokvarenjaštva pokušaću objasniti kroz banalan primer (mislim na apsurdnu situaciju u koju nas je doveo da imamo uopšte potrebu za nekakvim pregovorima o fer, poštenim i jednakim izbornim uslovima za sve učesnike ) – evo, večeras igraju PSŽ i Manč.Sity. Zamislite vi sada da npr. igrači PSŽ-a pregovaraju s igračima MS-a da im suparnici dozvole da ih ima 11 na terenu a ne 8 ili 9, da sudija bude pošten i nepristrasan, da im se ne vežu ruke i noge, da im se ne stavlja povez na oči, …! E upravo takvu izbornu utakmicu želi ovaj bahati, podmukli i pokvareni diktator. Želi da ga veličaju svi mediji, po protivnicima da pljuju i da ih valjaju u blatu, želi da preti glasačima, da ih ucenjuje i potkupljuje, želi besomučnu funkcionersku kampanju, batinaše i džipove bez tablica, želi da kontroliše štampanje glasačkih listića i da broji glasove, da sebi pripisuje čak i glasove umrlih. Samo nemoralna hulja i bedna kukavica poput vučića, u stanju je da likuje i slavi takvu „veliku izbornu pobedu“, pa još i da izjavljuje kako je ta pobeda „čista kao suza“ !

    1. A zamisli ti sad npr da nista nije tako kako si rekao. Ti “zamislite sada” argumenti su vrlo cvrsti.

    1. Покс и ДСС у коалицији исто прелазе цензус.

  3. Moj favorit je Stranka moderne Srbije. Članstvo te stranke, po onome kako ja vidim, demokratski je umireno, proevropski iskreno orijentisano, rodoljubivo i školovano. Ne na megatrenima, nego na pravim univerzitetima. Nisu poput drugih sujetom i pakošću nabildovanih japajajaca iz vlasti i opozicije koji nam se po ceo dan penju na glave svojim smatranjima i lažima.

  4. Поново опозиција греши. Зар само Мариника Тепић мора да се бори за достојанство овог народа? Шта тражи „“назови опозиција“ на састанку са могућим подводачем и педофилом Ивицом Дачићем, а доказаним „коферчетом“ и конзументом „банана“. Одбити сваки разговор са Дачићем, и тражити његово привођење заједно са Палмом. Покажите мало достојанства.

    1. Бог те мазо Арсеније ти си прави кандидат за јавног тужиоца!!!!

  5. Od pocetka godine pa do sredine aprila Vucic je na TV proveo 41 sat!!! Da li IKO moze da zamisli da ce se on odreci i jednog jedinog minuta svoje kampanje? Hoce li ovi „opozicionari“, sve do jednog isti kao on, pristati da glume dijalog dok nadlasavaju Vuciceve prostake? To niko nece da gleda, budite sigurni. Efekat ce biti jadan,, koliko je jadna bila i gdja Raskovic – Ivic. Ovo je samo jedno jadno pozoriste koje treba da nas ubedi kako se nesto „pregovara“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.