Predsednica Skupštine Srbije najavila izborne radnje i šta će SNS raditi tokom kampanje

Ostavite komentar


  1. Gospodjo ‘predsednice’ Skupstine, narko bossovi i dileri su u vasim redovima, jer se uklapaju u milje kriminala i kriminalaca koji su na vlasti. Pokusavate da, narodu i opoziciji pripisete sve, ono sto je vas obelezavalo, svih ovih godina. Da je to tacno, govore izvestaji EU, u kojima je nebrojano puta konstatovano ovo – sprega korupcije i kriminala sa politicarima, od vrha do dole. I duge medjun. organizacije kao sto je Fridom huose, koji je ineki dan objavio slican izvestaj.

  2. Predsednica Skupštine,pravi cirkus od „svoje neutralnosti“,kad kaže:“Boško Obradović i grupa narkodilera,koji se bore za prestiž na narko tržištu“ drznula se da kao vodja zakonitosti u državi,vredja poslanike i naziva ih „narkodilerima“.Da bi potvrdila svoju privrženost SNS,ona tvrdi da oni neće nikoga vredjati“!!!? Što se tiče mene i ostalih demokrata,evropske dispozicije, potražujemo postupak za hitno odstranjenje Maje Gojković sa njenog položaja,gde se nije ponašala,kao predsednica u skupštini za sve poslanike,van obzira iz koje su partije.

  3. Nakon pasusa pre toga, Maja G ladno zaključuje „Predsednica Skupštine je najavila da SNS u predizbornoj kampanji „neće nikoga vređati“, već će „ponuditi platformu usmerenu na mlade“. Evo ja imam drugačije mišljenje od vlasti, da li sam i ja deo „grupe narkodilera“ koji se „možda bore za prestiž na narko tržištu“?! Najpoganija vlast koju smo ikada imali… Ova bahatost će im se tako obiti o glave, nisu ni svesni…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.