Predsednik Albanije Meta pozvao sve albanske insitucije da daju podršku učlanjenju Kosova u SE

Ostavite komentar

  1. Albanci su za razliku od Srba složni. Današnje generacije Srba su vrlo potkupljive i vrlo jeftine. Zato danas u sred Beograda možete čuti mišljenje tzv.nezavisnih intelektualaca da je Kosovo zauvek izgubljeno za Srbe. Jasno je da to iz njih govore novci dobijeni od UČK.

Ostavite komentar

Politika

Vučić na izborima u RS pre podržavao opoziciju: Zašto je "pukla ljubav" između Vučića i Dodika? 10

Vučić na izborima u RS pre podržavao opoziciju: Zašto je „pukla ljubav“ između Vučića i Dodika?

Kandidata Saveza nezavisnih socijaldemokraska (SNSD) Milorada Dodika na bosanskohercegovačkim izborima za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsednika entiteta Republika Srpska, sudeći bar preliminarnim rezultatima Centralne izborne komisije (CIK) odneli su pobedu nad kandidatima opozicije. Očito je bilo da je konkretnija podrška zvaničnog Beograda, za razliku od prethodnih izbornih ciklusa samom Dodiku izostala, a po tvrdnjama naših sagovornika Srpska napredna stranka predsednika Srbije Aleksandra Vučića podršku je pre usmerila na opozicone kandidate.

Naslovna strana

4. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.