Movsesijan dao ostavku na mesto predsednika stranke: Ostajem član Nove stranke

Ostavite komentar


  1. Svi koji ne znaju ko je Aris Movsesijan, ne znam koliko su informisano glasali 3. aprila. Znaci glasaju, a ne znaju ni koje su opcije u ponudi. U ovom slucaju velika steta za opoziciju, retko pametan, pristojan i pozitivan covek.

  2. Kako je vodio stranku i bilo je krajnje vreme da podnese ostvku… To je posledica kalkulantskog vodjenja stranke, predvidivih odluka, kasnjenja sa svim i svacim, nedoslednosti i favorizovanja sebe i malog Urosa Elekovica… Samo jos da odluci, ko treba da ugasi svetlo…

  3. Interesantna biografija.Nisam znao za ove podatke.Nedostaju nam teme iz kulture.Ovde je dugo prisutan stav da je kultura najmanje važna za jedno društvo a najvažnija je.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.