Predsednik opštine Knjaževac podnosi tužbu protiv Sergeja Trifunovića

Ostavite komentar


  1. Zasto ce da ga tuzi? Sergej je u govoru na tom mitingu samo postavio pitanje o istinitosti tvrdnji da je predsednik Knjaževca uhapšen sa 140 grama kokaina. Znaci, on nije tvrdio da je ovaj uhapsen sa 140 grama kokaina ili da je narko diler vec je samo javno pitao da li je to tacno jer se radi o coveku koji obavlja odgovornu javnu funkciju i gradjani imaju pravo da znaju istinu isto kao sto takav covek ne sme da obavlja nijednu javnu funkciju ako je taj podatak tacan.

  2. Bitange nikako da shvate, da je Srbija mala, Knjazevac tek i da se manje vise sve zna. Zna se ko je „tata“ za prljave poslove, kako se svadjaju zbog podela provizija, zasto Vesic nije zvanicno gradonacelnik, koliko jebdugi Nebojsa iz Beograda renovirao kucu na B kosi, kako je bila cista zamena stan za kucu, kako su kao biznismeni Bate santosa kupili prostor na Nbgd pa „poklonili“ SNS, kako so oteli pa vratili Win Win i Frans….Moze ovaj da tuzi, moze i Hrkalovicka, a neka i okace sve tuzbe macku o rep, jer kraj im se nazire. Kako svi mudro cute o Babicu, jer Sergej je i o tome govorio. Svako bi da sacuva svoju zadnjicu, ali bice tesko. Toliko su zaglibili, da im ni najbolji advokati nece biti od koristi.

  3. Alo, novinari!
    Pa sta je rekao Sergej! Navukli ste me na clanak naslovom a sadrzine nigde. Mnogo me iznervira kad vam se desi ovakav „blic“ momenat, podseti me da izmedju „ovih“ i „onih“ nema mnogo razlike osim u trenutnoj poziciji na skali vlasti. Ajde, nemojte ovo da radite…

    1. Dragi kolega, nema potrebe jos i Danas da dobije tuzbu. A sve ima na internetu, youtube knjazevac sergej i eto…

  4. Mnogo ga briga,a za ovog iz mog komsiluka,svaka baba zna ko je,i kako je tu de je

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.