Predsednik povodom reakcije SBB-a: Imam pravo da kao Aleksandar Vučić kažem šta gledam, ne radim ništa protiv ove kompanije

Ostavite komentar


  1. Pa kao Aleksandra Vučića te niko ništa i ne pita, nego isključivo kao predsednika ove pod tobom napaćene zemlje, stoga i ne očekujemo od tebe privatno mišljenje.

  2. Nema pravo da priča javno pošto je, nažalost, predsednik. A u društvu svog okruženja može da priča šta hoće jer ga tada sigurno niko i ne sluša.

  3. Ti, i ceo drzavni aparat radite na gušenju SBB kompanije. Potreban nam je SBB, N1, Nova da cujemo šta o vama spomenutima prica Belivuk ili kako mucate i izbegavate odgovore na Žaklinina pitanja

  4. laže čim zine. Sada su svi blesavi da nisu čuli to što su čuli??? I „ovo“ se zove predsednik.

  5. SBB je odlična kompanija.,ima široko područje Mi imamo SBB ,,zadovoljni .Možemo da biramo šta i kada da gledamo.Uspešna kompanija koja je uvek na usluzi svojih korisnika.Imamo Vojvodinu i.Srbiju.imamo regionalne kanale. imamo Evropu.Imamo i Ukrajinu.
    Rusija je isključena. Obavešteni u Evropi obavešteni regionalno obavešteni u Ukrajini…Srbija je kod Vučića, postala aganlijska čaršija. on osmanlijski vezir koji bi da nas postrojava.mi sirotinja raja

  6. Srbija je okupiruana da je jednom zemljim,pa Ajde Nego jednim čovekom.To je neverovatno.Jedan čovek upravlja svim funkcijama.Kolika je to zemkla Mala Ponižena u moralu i znanju.To je tuga i To je istina.Prodati Komercijlanu banku NLB banki koja je teške traume ostavila privrednicima Srbije posle preizimanja PREDUZETNIČKE BANKE, i danas vrše teror nad penzinerima kao najvećim korisnicima usluge Komercijalne banke i sl.Pa kod njih je normalno da na bankomatu ti skine bar 10.000 din i ne isplate novac i onda stranka danima traži povraćaj.Pa to uzeti tu bannku i držati predavnje o poštenju,to može samo loš čovek.Srbija se bori sedam meseci za članove Vlade,jer Predsdnik je i Predsednik i Presaddnik Vlade i Ministar .Mi smo cirkus nad cirkusima.Srbija se razvila pljačkom naroda,penzionera,socijlanu politiku uništila,klasični teror,zaduženje uradila katastrofalno.Srfbija ovako nemože.Infalicija je učinila da je 100 kg krompira skuplje od televizora i ostale sramtote u ceni hrane Nismo smo sreće da Vućić da ostavku.Najelo se Dete belog hleba.Uličarska ekonomija.Treba, biti realan.Banke pljačjkaju narod,Bruto prozvod pada,produktivnost pada, Bruto društevni prozvod pada,Recesija pliva punom parom.Referentne kamate rastu,narod se pljačka.Socijalna plitikq nula.Zaduženje države raste.Zlo na sve strane.Spoljana politika pada.Sve ide nizlaznom linijom.TV stanice i dnevni listovi koji upozoravaju na sve padove se proglašavju izdajničkim i čak fašitičkim.Narod pita,mi koji sem hrane ništa neznamo da pravimo,a hrana je kod nas najskupolja bar u regionu.Danas novo poskupljenje goriva i sl.Izabran si sa preko 50 posto,a bićeš najuren sa 99 posto

  7. Имам Тотал – СББ већ 4 године и продужићу уговор поново јер су бољи од МТС-а и нису „дерикоже“!Б 92 и не гледам,Прву по некада тако да ништа не губим.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Ivo Goldštajn: Pritisak opozicije na vlast u Srbiji je neophodan - nadam se da neće biti nasilja 8

INTERVJU Ivo Goldštajn: Pritisak opozicije na vlast u Srbiji je neophodan – nadam se da neće biti nasilja

Teško je povući paralelu između izbornih procesa u Hrvatskoj i Srbiji, jer su konteksti različiti. U Hrvatskoj vjerojatno nije bilo direktnih izbornih prijevara, ali je vlada HDZ-a s Andrejem Plenkovićem na čelu u proteklih osam godina smišljeno i sistematski na razne načine sužavala prostor slobode – podvlašćivala medije, uspostavila kontrolu nad institucijama koje bi trebale biti nezavisne, unatoč jasnim preporukama nadležnih institucija kako reorganizirati izborne jedinice te jedinice prekrojila je po mjeri svojih interesa, itd – kaže za Danas istoričar Ivo Goldštajn, profesor na predmetu Hrvatska istorija u 20. veku, na Odseku za istoriju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.