Predsednik Slovenije: Vučić ne može u potpunosti da računa na evropsku budućnost Srbije

Ostavite komentar


  1. Ključni deo: „…EU ima zajedničku spoljnu i bezbednosnu politiku…“.
    Mi nismo deo EU, dakle nismo obavezani da se pridržavamo pomenutoga. Neka nas ekspresno prime u nju (prepisaćemo onu debelu publikaciju EU isto kao što to uradiše Bugari), pa ćemo se zalagati za jak EU-front. Do tada n-i-š-t-a!

  2. Za 10 do 15 godina, Evropa a posebno istocna Evropa, izgleda e potpuno drugacije, ukljucujuci i promenu granica.
    Kutiju ste vi iz Eu otvorili 90 ih, znate i gde a i zasto

  3. Ako neko želi, da postane član nekoga udruženja, onda mora prihraniti pravila i prije članstva. To je tako uvek bilo i bit če.

  4. Pa sta mislite primice nas u E U dobijemo pravo veta fondove za razvoj i iz unije niko nemoze da nas izbaci i onda kada dodje da mi ispunimo nase obaveze mi cemo sve da sprecimo vetom.Rusima i Kinezima cemo biti trojanski konj i blokirati sve odluke koje njima ne odgovaraju vetom.Ne misli valjda jedna tako mala i siromasna zemlja da cenjuje i diktira Evropskim drzavama pod kojm uslovima ce ona da im se pridruzi ili cemo prihvatiti pravila dvadesetosam EU drzava ili necemo.Do tada
    N-I-S-T-A.Ostacemo korumpirana krinalna banana drzava i nek nam je bog napimoci.Mada sam sigurna da mnoga u ovoj drzavi to i odgovara i ako to narod trpi i tolerise niko mu nije kriv za ovakvo stanje drugo njie ni zasluzio.

  5. Znamo mi srbi sami sebi buducnost izgraditi ali i obezbediti. Hvala svima na podršci i vašim putem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.