Predsednik zna da mu Brisel ništa ne može garantovati

Stručnjaci o Vučićevom insistiranju da EU odgovori kada je moguće članstvo naše države

Ostavite komentar


  1. ja sam ih u EU zamolio da u clanstvo prime Republiku u cijoj skupstini je osudjeni za Ratne Zlocine Seselj ,. i rekli su mi , nemoj da brines jedva cekamo da u Brise stigne Seselj kao Evropski Poslanik . sa ovakvim vrednstim moramo da propadnemo kao drzava i nacija

      1. Pa jaka je konkurencija….nego kako ta unija stoji sa sudjenjima ovima sto vole da siapju kiselinu iz akumulatora…

    1. Ma kako degutantan bio, Seselj je osudjen za govor mrznje a ne „ratne zlocine“ i nema nikakve veze sa Briselom, niti je kriv sto isti vuce evronarkomane kod nas za nos decenijama i vuci ce ih jos. Propadamo ne samo zbog naopake vlasti vec i slepe opozicije izmedju ostalog koja ne shvata geopolitiku kojom je Srbija zapecak EU pa ma sta radila.

  2. Kakva EU pored ovakvog sudstva medijskog mraka u zemlji Seselja Vacica rehabilitacije ratnih zlocinaca velicanje Vukovara… A i da se ne lazemo briga AV za Uniju on tamo ne zeli da vidi Srbiju

  3. S postovanjem, lepsi se cita i trazi kada da nas prime.Svi o tom pisu, a sto je s reformama, treba dosta domacih zadataka da se uradi.Mislim da g. Vucic misli samo na fondove i razna finaciranja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.