Predsedništvo Dveri odlučilo da taj pokret bojkotuje izbore

Ostavite komentar


  1. Bravo za DVERI ovo je najpametnije što se moglo uraditi.Šta pa ima da traže na izborima,samo da se brukaju,kad nakupe malo više obožavatelja vratiće se,a dotle u hibernaciju.Boškić sada ima autoput do svog sela pa i ne mora da dolazi u Beograd, nije mu ni mesto ovde, ćao bre…

      1. Bota je samo dokaz u kakvom se duhovnom stanju nalazi deo ljudske populacije? Populacija niskog intelekta koja ne razlikuje dobro od zla, istinu od lazi, svetlost od tame a sve kao rezultat odsustva blagodati Svetoga Duha, neposvecenost, neprosvetljenost jednom recju „BEZUMNIK“?

        1. Još jedna članica Saveza za Srbiju, Narodna stranka odluku o bojkotu izbora donela je 20. avgusta.
          Znači na izborima samo vladajuća koalicija. Bravo.

    1. Nemoj tako,nije ni Bošku lako…pa,šta misliš kako mu mozak ključa i koliko se Boki nervira kad ide za Čačak auto-putem,i celim auto-putem razmišlja “Vućić,ato-put,Vučić,ato-put…1,2,3,4,5,Boško smiri se“…muka je to.

  2. Secam se kad su Dveri osnovane, a imam vise od trideset godina, da smo ih zvali Zveri da su striktno bili za pravoslavlje ignorisuci druge veroispovesti, srbija srbima I to… Realno, nikom normalnom ta politika nije bliska ni tada ni sada, tako da njihov bojkot donosi samo boljitak za Srbiju.

  3. Na glasanje bih izašao jedino kada bi se na glasačkom listiću nalazilo ime Angele Merkel ili predsednika Švajcarske da za njih glasam. Domaća političarska ološ bilo koje sorte me ne zanima.

  4. Tako je Boško,što da se blamirate bez veze.Sad pravac Grčka dok još ima mesta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.