Preispitati odluku o bojkotu posle epidemije

Goran Ješić, poslanik Demokratske stranke, za Danas

Ostavite komentar


  1. Bojkot je odradio svoje. Tačno se pokazalo ko je prava opozicija, a ko glumi opoziciju.
    Posle vanrednog stanja režim ce hteti brze izbore. Cilj opozicije je obezbediti pristojni period, bar do jeseni, sa koliko-toliko pristojnim medijskim uslovima.
    SNS ostaje ispod 48.2%. Sam je rekao, da je sve ispod toga, poraz.

    1. E,baš ćete vi da pobedite na izborima i to iz toplih soba,ne radeći ništa,sem kokodakati i pametovati… I sa 46% se osvaja vlast… Pa,vaš Bojan Pajtić je vladao do poslednjeg dana sa jedva 5%, ili si to,demokratski zaboravio?

  2. Preispitati odluku o bojkotu kada se promeni izborni sistem i ukinu izborne liste. Glasaću tek kada se bude tačno znalo za koga glasam i ko meni kao glasaču odgovara za svoje postupke u skupštini. Tako neće biti moguće da kojekakav bašibozluk lupeta i trabunja, umesto da rade za dobrobit svi nas i cele zemlje. Eto, Ješiću, to je odgovor birača.

  3. Ješiću, stvarno misliš da će se po ukidanju vanrednog stanja medijska situacija u Srbiji bitno promeniti? Mislim da si u dubokoj zabludi.

  4. Ja ne znam ko ce izaci bogatiji ali se secam vas koji ste se prilicno nagrebali na vlasti.Recimp ti da si mogao cak i duplekse da kupujes po Becu.Samo se ostavite vaseg pametovanja i pomozite nesto konkretno.Ili brate ucutite vise sa pridikama.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.