Premijerka nudila ostavku zbog udara Zorane i Jadranke

Ostavite komentar


  1. Sve ministre, njihove pomocnike i drzavne sekretare u Srbiji treba podeliti u nekoliko kategorija:
    Neki se javno zalazu za sto brzi ulazak u EU i tako stvarno misle. Oni se bar trude, sa vise ili manje uspeha, da pomognu preds. Vlade, gospodji Brnabic. Kurs dinara je pravi primer, itd. Da sto pre izadjemo iz ekonomskog ambisa, u koji su nas doveli nesposobni kadrovi u Srbiji u poslednjih nekoliko decenija.
    Neki se javno zalazu za sto brzi ulazak u EU, zato sto je to zvanican stav Preds. Srbije i Preds. Vlade, ali im to ne odgovara. Ministar Nenad Popovic spada u tu kategoriju pritajenog sabotera, a mogao bih navesti jos 10-ak imena u sadasnjoj i u prosloj Vladi.
    Neki nisu rascistili sa samim sobom. Hteli bi „i jare i pare“. Da nas EU pomaze donacijama i otvaranjem hiljada novih radnih mesta, a da ih mi ogovaramo na svakom koraku. Usput, spomenu Titovu politiku, a zaborave da Varsavski Ugovor odavno ne postoji.
    Seselj, Dveri i ostali, bar se javno zalazu da se posvadjamo sa EU i okrenemo Rusiji, a Kosovo im je samo opravdanje. Jednostavno receno, vode politiku Mire Markovic i njenih tajkuna, kojima odgovaraju javasluk, neoporezovano poslovanje i sverc. Javno kazu, ono sto pojedini ministri, pomocnici i drzavni sekretari ne smeju.
    Boza Bogdanovic, Bor

  2. Nisam verovala da ima nekog goreg od Zorane Mihajlovic. Ali stvarnost me demantova. Premijerka i predsednik koji je podrzava valjda misle da se razmnozavamo prostom deobom. Mada mislim da se Zorana samo brzo presaltovala.

  3. Na zalost Srbija ne ide u srecniju buducnost nego zalosno tapka u mestu zbog neadekvatno obrazovanih i nesposobnih ministarki i ministara koji su svoje funkcije dobili zbog svoje stranacke pripadnosti i preko noci stupili na funkcije nedovoljno pripremljeni kako se to radi u ozbiljnim zemljama.Otuda je kod nekih ministarki i ministara prisutan kompleks koji lece na pogresan nacin nepostovanjem onih koji su iznad njih, pametniji i sposobniji a ocigledan primer je premijerka Brnabic koja zasluzuje samo postovanje.

  4. Izvesno je da je Zorka očekivala mesto premijerke,jer su joj tako obećavali njeni politički padroni,koji jesu moćni.Ali,njena zabluda je u tome što ona misli da im je ona najvoljenija,najlepša,najmladja…

  5. Razumem premijerku Anu i njene razloge zbog kojih je nudila ostavku. Ponudila je ako slucajno ona „ne valja“, da se nadje neko bolji. Ali Vucic to ne dozvoljava, i nadam se da nikad nece dozvoliti da Anino mesto zauzmu neki drugi ljudi. Ana poseduje ogroman potencijal i znanje!

    1. Koliko los primer daju nasoj deci, kako se ruzno ophode prema razlicitostima i kakvo nepostovanje bilo cijeg zivotnog izbora… Ovakve zalosne stvari ne smeju da se desavaju!
      Podrska za Anu Brnabic!

      1. Ako je do lošeg primjera za našu djecu,onda, lošijeg od Ane Brnabić ne može biti!Treba,li,zar,objasnjavatiiono što se iz aviona vidi!

  6. Pa samo stranci isticu „ja volim Srbiju“, a od premijerke se to valjda podrazumeva !

  7. Brnabićeva nije toliko slaba da ne može da se nosi sa udarima. >A i vest je preuveličana.

  8. Sukob je na ličnom nivou, nije im posao da sukobe na to svode. Sve ovo je farsa, skretanje pažnje i jedino kome ovo odgovara, kao i sve ostale afere je vlast. A znako ko vlada.

  9. Treba da da ostavku.Ona ne treba da bude uzor mladima u Srbiji.Lisiti je javnog posla.

  10. Srbijo ako tvoji fakulteti nisu iskolovali obrazovaniju i sposobiju od ove premijerke,onda ni ovakvu ne treba da imas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.