Premijerka reagovala na uvredljivi tvit o Mileni Popović Ivanović

Ostavite komentar


  1. Gospođice gospođo, šta se to događa sa Vama, svakoga dana sve više ličite na svog šefa !?!

  2. Pročitaj šta je napisao Veselinović, koji nije nikakav čelnik SzS, a i ovo što napisa vrla premijerka.
    Mnogo više uvreda je napisala ona i pri tome uvrede su ljudima koji nemaju nikakve veze ni sa Milenom ni sa bilo čime što ona navede.
    Gospođo da li vi koja sarađujete sa najboljim studentom prava, znate da svako može biti odgovoran za ono što sam učini ili kaže.
    A kada ste tako senzitivni što ne reagovaste na najteže uvrede upućene Oliveru Ivanoviću od vaših saradnika ili da i vas optužim.po vašem principu.

  3. Draga premijerko, pobornice rodne i seksualne ravnopravnosti, braniteljko ličnih sloboda, šta znači sintagma „vređanje žena“?
    Da li, onda postoji i kategorija „vređanje muškaraca“?
    Ili ne postoji, pa je mlađahni, marko vam đurić, bez zazora mogao vređati muškarca Olivera Ivanovića crtajući mu, svojim klevetama i izdajničkim kvalifikacijama, metu na čelu?

  4. Ako su oni Talibani, šta ste onda vi? Ili još bolje šta smo svi mi koji nismo politički opredeljeni? Svakome ko ima kućnog vaspitanja i nije kupovao duplome jasno je šta radite. Pitanje je samo kako možete da pogledate u oči bilo koga i gde ćete pobeći kada ova vaša „demokratija, vladavina prava i medijskih sloboda“ prođe. Soasuće vas vaša elita? Ne, samo su vas uzgojili i obučili da obavite zadatak kao svaki dobar pešadinac. Inače svojom izjavom ste uvredili Talibane, tako da je jasno šta i kako vi razmišljate. Odsustvo stida je početak gluposti.

    1. Напредњачки ботови су тупави, занимљиво, као и њихови послодавци, коментари су им тако прозирни.

  5. Jedino resenje je naci ubicu ili ubice…To mora biti priorete policije…Tako ce se zatvoriti ovo poglavlje o uvredama, koriscenju Ivanovicevog imena i ostalog

    1. Ubistvo, Olivera Ivanovica nece biti reseno! Policija, nema nikakvu moc u resavanju ovoga slucaja.Razlog toga je strah! Kada se ovakvi potezi povlace, a trag se gubi, sakriva (sto vreme vise odmice, slucaj postaje sve tezi i tezi za resavanje) jasan je znak da mi imamo gazdu, koji vodi ove „nase politicare“kako on(i)hoce! Vladari iz senke. Mi smo izgubili moc 1980 god, ovo je sve“plitak potok“.

  6. Ni jednoj ženi ne treba pretiti i targetirati je.Nebitna je njena politička opredeljenost!

  7. Ne vidim zašto takav vulgarni rečnik od strane premijerke, bez obzira šta ko rekao.

  8. Desna ruka Djilasova Željko Veselinovic, Pajtićev kadar iz AP Vojvodina, je sramota Saveza zbog koje, kao i zbog drugih sramota Saveza Janković srećom nije hteo da sedne na partiju preferansa. I hvala mu zbog toga. I hvala mu što se sklonio pred ovim stampedom, jer treba sacuvati gradjansku opciju kada prodje.

  9. Koji je razlog sto se tako ponasaju pojedini prema Mileni.Mozda zato sto ne zeli da dozvoli da se smrt Olivera koristi u politicke svrhe zarad licnog interesa pojedinaca.

  10. Ne znam sta uopste rade ovi iz SzS sa Veselinovicem i Dverima, samo odvracaju ljude od sebe. Mogli su lepo da formiraju npr. Demokratski blok ili tako nesto, gde ce biti opozicione, ale evropski orijentisane stranke, ovako samo kompromituju koaliciju i dopustaju da ih Dverjani i razni Veselinovici blamiraju.

  11. Svoje sovinisticke stavove ostavite za vasu zenu, tetku, majku…. Nedopustivo je ovakvo ponasanje prema jednoj zeni koja dostojanstveno nosi svoju bol

  12. Jadna je takva opozicija koja dozvoljava da jedan od njihovih lidera Saveza za Srbiju Željko Veselinović uputi takve uvrede Mileni Ivanović.

  13. ana pocni da radis svoj posao i obavesti nas dal ima igde u svetu zakon o tv taksi da mora da placa i onaj ko nema televizor i onaj ko ima nula potrosnju na brojilo i zasto distribucija kad vidi da je nula potrosnja zaracunava tv taksu i kadaces da pogledas racun za struju stavke da i bez potrosnje placas oko 800 dinara to nas interesuje a ne vasa stranacka posla botovska

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 6

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.