Preminuo Desimir Jevtić

Ostavite komentar


  1. Jedan od 8 časnih srpskih komunista od stotinu iz CK SK Srbije koji je na VIII sednici ostao dosledan i nije podigao dva prsta u korist apokalipse koja nas je snašla zahvaljujući trojici voždova koji će nas 3 decenije ponižavati. Od te trojice, dvojica su pobedili "Hag", a jedan se samo kao bajagi prepakovao. Kako vreme odmiče, siguran sam, uzor će nam postajati ljudi kao što je bio Jevtić, a Srpski narod će se gaditi onih nalik Miloševiću, Šešelju i Draškoviću. Večna slava!

  2. Jednom mi je gospodin Jevtic pricao, da je biran za predsednika vlade u veme kada je autoritarizam partijskih vodja bio na minimumu u Srbiji, pa je bio u situaciji da kreira svoju bladu samostslno. Nominovan je za predsednika vlade krajem proleca i omoguceno mu da boravi u vladi sve do jeseni kada je izabrana njegova vlada, da bi se upoznao sa tehnologijom rada vlade i njenih organa. Nije imao izbad sebe nekog AV da umesto njega uzima mustuluk pokradenim penzionerima i radnicima da ce im vratiti neku crkavicu koju je inflacija i rast cena vec veoma obezbedila. Deskova vlsda je najbolja vlada u istoriji piratne Srbije. Nije tu bilo falsifikatora, bivsih kriminalaca, lazovcina svetskog formata, otimaca i secikesa, a ni gej dama. Laka mu crna zamlja.

  3. Шта причају ови коментатори? Осма седница и њени бакрачи…. Да је друга струја победила једино би можда био другачији степен обогаћености уранијума кога би добили по глави због неразумевања пада Берлинског зида! Ово су оне прилике које доказују и показују "либерално демократске еуропејце" типа ““Америка и Енглеска биће земља пропетерска““. (такође и зашто ““Америка и Енглеска““ поштују више Вучића него његову опозицију "социјалдемократских " назора…..)

Ostavite komentar


Politika

Mila Popović (SSP): Nije stadion važniji od dece 10

Mila Popović (SSP): Nije stadion važniji od dece

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica Mila Popović upitala je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povodom njegove najave da će se finale Lige Evrope 2028. igrati na budućem nacionalnom stadionu u Surčinu, "a kad će se deca lečiti u Tiršovoj 2?".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.