Primopredaja dužnosti delimično pred kamerama

"Stari" ministri nastavili da obavljaju redovne aktivnosti
Kako je izgledao prvi dan ministrovanja novih članova Vlade Srbije

Ostavite komentar


  1. Primopredaja je cin kada se i licno cestita i timskim radom upucuju novi u aktivnosti starih . Cestitke svakako su obelezile primopredaju.

  2. Novi ministri bi trebali da nastave tamo gde su stari stali,sigurno je da nastavak reformi u svakom resoru je preko potreban i tako će Srbija imati rezultate.

  3. Sigurno je da nove ministre čeka mnogo rada,teških reformi ali uz mnogo rada i Srbija će imati odlične rezultate i ići pravim putem.

  4. Selaković je imao mnogo uspeha kao ministar pravde a nova ministarka samo tako da nastavi.

  5. Baš je ovo jako lepo videti da su svi donekle zadovoljni. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i radi na tome da građani Srbije žive bolje.

  6. Primopredaja je izvrsena, novi ministri krecu u naporan i vazan rad. Zelim im srecu i uspeh!

  7. Novi ministri treba da nastave put svojih prethodnika i da se uče na njihovim greškama.

  8. Nama je i potreban kontinuitet jer kasnimo bar dvadeset godina za svetom. Verujm da ce nova vlada uspeti da resi sve probleme koje ima Srbija.

  9. Nisu bitne kamere. Nova vlada treba da nastavi politiku predhodne i Srbija ce za cetiri godine postati punopravna clanica EU.

  10. Svako od ministara je sada preuzeo na sebe jednu vrstu odgovornosti. Mora da rade za dobrobit Srbije.

  11. Ništa čudno i neprirodno došle su nove sveže snage koje će zameniti postojeće i nastaviti gde su prethodni stali.Primopredaja je bila svečana i srdačnajer svi su deo jednog velikog tima koji pravi atmosferu za bolje sutra srbije.

  12. Najvaznije je da su novi ministri spremni da rade,a da li se primopredaja obavila pred medijima ili ne je nebitno.

  13. Profesionalno, civilizovano sa lepim zeljama u daljem radu.Nista manje nismo ni ocekivali.Sa srecom.

  14. Kada nasi profesori odu u usa nece ni da im pogledaju diplome vec traze naucne radove u naucnim casopisima. Ovo pokazuje koja je logika -da trziste odredjuje kvalitet i sposobnost osobe da koristi nauceno odnosno bistrina a ne rad proveden za stolicom koji je nagradjen ocenom. Pustimo da trziste odredi kvalitet. Formalni kvalitet moze biti jedino merilo kod dodele stipendija, stanova naucnim radnicima, nagrada, a ne kao osnov rusenja obligacija kojim bi rusili pravosudne standarde. Mi stalno jedno gradimo a drugo rusimo jer sistemski ne razmisljamo.

  15. Ako se premijeru nije dopao rad prethodnog ministra, zasto ovaj novi hvali Verbica i njegove ljude ?? Zar ce i on kao ovaj nesretnik Verbic da se zameri svima ? Sramota ako nastavi Verbicevim putem !

  16. Ako ne produži rok za završavanje starim studentima (njih 12.000) koji su radili, podizali decu i polagali ispite dok je on preko noći postajao vlasnik privatnih škola i fakulteta u kojima su bez ikakvog učenja diplome dobijali sinovi političara, napraviće totalni haos jer niko nije spreman da ga vraćaju na prvu godinu i slične gluposti koje su smislili da otmu ljudima još novca. Ja ovom čoveku ne dajem ni šest meseci na mestu ministra prosvete, a i tako je zalutao na ovu funkciju, kao i Verbić.

  17. Ako je novom ministru Verbic dobar za koga su svi koji rade u prosveti jednodusni u oceni da je bio najgori ministar u poslednjih dvadeset godina tesko nama! Prvi kamen na koji ce se saplesti jesu stari studenti.

Ostavite komentar


Politika

"Vekovno iskustvo na jugu je da se prvo dogovaramo, pa 'hvatamo za kuburu'": Sagovornici Danasa o stavu dr Milića da bi u "slobodnom" Nišu protesti izazvali požar 7

„Vekovno iskustvo na jugu je da se prvo dogovaramo, pa ‘hvatamo za kuburu'“: Sagovornici Danasa o stavu dr Milića da bi u „slobodnom“ Nišu protesti izazvali požar

Kategoričan stav dr Dragana Milića, osnivača istoimene grupe građana u Nišu da je protiv organizovanja protesta u borbi za izbornu volju građana, razumemo, uz ogradu da će takva taktika verovatno morati da se menja ukoliko institucije ne uvaže primedbe opozicije na izborne neregularnosti, ocenjuju sagovornici Danasa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. i 9. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.