Princ Filip na meti „botova“ zbog podrške građanima na blokadama

Komentari ispod objava člana srpske kraljevske porodice nakon poruka koje je uputio o protestima

Ostavite komentar


  1. Iskreno, ja kao učesnik blokada i protivnik ovog režima mogu da se složim sa jednim delom tvitova koji kritikuju Filipa (počevši od onog koji skreće pažnju na činjenicu da je u kraljevini SHS/Jugoslaviji preko 80 posto rudnika bilo u francuskim i britanskim rukama sa očajnim uslovima rada).

    Osnovna stvar koju moramo da naučimo jeste da nisu svi neistomišljenici botovi, te da ima (kao u ovom slučaju) antivučićevaca monarhista i antivučićevaca republikanaca.

  2. Dostojan potomak naših heroja, Karadjordjevića.
    Veliko hvala.

    Bez Kralja ne valja.
    Dedovi su nam bili pametniji.

  3. Podržavam, Vaše visočanstvo. Kao i obično, na delu je judeo-vatikansko-masonsko-boljševička zavera protiv pravoslavnog carstva

  4. @Marko kakve veze ima Filip sa kraljevinom SHS / Jugoslavije? Jel su ti rekli iz centrale da to napises ovo ili si sam smislio? Posebno volim ovaj filozofski deo oko „da nisu svi neistomisljenici botovi“. Nasmeja me tvoja (botovska) slatkorecivost.

  5. Zbog bezlazložnog vređanja princa Filipa taj bot, Ksenija Vučić je suspendovana sa tvitera.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.