Pripreme traju, detalji tajni

* Kada je Nikolić preuzimao dužnost, prisustvovali su i bivši predsednici Boris Tadić i Milan Milutinović
Vučić naredne nedelje u Skupštini Srbije polaže zakletvu

Ostavite komentar


  1. Čovek od gume, nauljen; brkata žena sa hidžabom; pavijan u cirkuskom odelcetu; debeli uvaljan u brašno; gutač u kožnim gaćama; dreseri botova; hijene u trenerkama; žena majka kraljica(?); cirkuski paorski konji; veseli krelci; barabe na dopustu; čovek slina; žena mikser itd. Na tajnoj lokaciji, negde na splavovima. Za botorayu štani.

  2. zakletvu polaže 3 dana:30.,31.,maja i 1. juna!-Ulaz besplatan samo za članove lokalnih odbora!-10% penzionerima ulaz zabranjen!

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.