Profesor Đukanović: Ishod predsedničkih izbora u SAD neće imati značajnijeg uticaja na Srbiju

Ostavite komentar


  1. Profesor Đuka je potpuno neobavešen ili jeste ali ne vodi računa o situaciji u Americi.
    Da ga podstetim ….U poslednjih nekoliko dana obični građani su kupili na tone oružja.( Inače ovde se oružje kupuje kao kilo hleba i slično).
    Način glasanja ( electoral votes) uvedeno je od strane demokrata te su tako svakoj državi dodelili određeni broj E glasova. Način dodeljivanja mi nije poznat ali je evidentno da države sa velikom filmskom industrijom nose mnogo više E glasov nego države sa jakom industrijom. Već sada po apsolutnom broju glasova Trump vodi i mogao bi da proglasi pobedu.
    I da se vratim na oružje koje su kupili obični građani , radnici. Naime bojazan je da sa znatno manjim brojem glasača Bajden odnese pobedu . Trump tu pobedu neće priznati i sve miriše na građanski rat .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.