Akademik Vladica Cvetković o zasedanju Skupštine i optužbama da ProGlas pominje ubistvo Vučića: Izlivi prostakluka koji sami sebi pomeraju granice

Ostavite komentar


  1. Nema nam spasa ako sto pre ne smenimo Vucica. Samo to nije lako. Nije nevazno pitanje ko i sa kime. Svaka cast i Akademiji i Proglasu, ali moramo malo da proberemo ko nas predstavlja. Akademik Cvetkovic je promoter Rio Tinta (dokaz – njegovi clanci u istom ovom Danasu), i dopusticete da je u njega prosto nemam poverenja, ne bih posao za njim na ulicne proteste. Ne zelim da Vucica, jednog promotera Rio Tinta zamenim drugim.

  2. Zamislite koliko je vredna jedna vlast izabrana narodnom voljom koji dozvoljava da Kušner zgradu Generalštaba naziva ruglom i sebe stavlja kao spasiocem Srbije i Beograda.
    Dali je moguće da nema niko možeš da mu javno kaže da je on agredor koji je invazijom od ponosa Beograda napravio ono što naziva ruglom.
    Srbijo fokle si došla????????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.