„Prostor za balansiranje se sve više smanjuje“: Kakvi bi mogli da budu odgovori EU na neuvođenje sankcija Rusiji?

Ostavite komentar


  1. Дакле, од нашег балансера остаје само с..а. Знају и они да газда, само формално, „тежи“ ка ЕУ. А, председница владе улаже резерву и каже да не уводимо санкције Русији јер је народ против и зна како је нама било тешко, под санкцијама. То што су и браћа била за те санкције нема везе. Кретенизам на делу.

  2. Pa u cemu je razlika izmedju demokratije,komunizma,islamskog fundamentalizma i slicnih ti nemas pravo da drugacije mislis od nas i mi cemo te za tvoje dobro…..

  3. O kojim evropskim vrednostima vi pišete i govorite? U evropske vrednosti vam spada i podrška za besomučno ubijanje Palestinaca od strane Izraela? U te vrednosti spada i otimanje naše teritorije? Znači vi biste pristali na sve u korist svoje štete? Taj plan je osuđen na propast. Ne možete braniti suverenitet Ukrajine, a dijeliti našu zemlju. Na čemu je taj Šormaz? Gde je zalutao?

  4. Uz svo uvažavanje,samo me čudi jedno,a to je zašto i dokle će „mišljenje“ d.šormaza da bude relevantno za bilo šta a pogotovu za „evropske integrativne procese“ Srbije ???? Pa ima nas koji se sećamo,ne zaboravljamo i ZNAMO,ko je bio i šta je besedio dotočni onomad !!!

  5. Да будемо у ЕУ и НАТО, и….., али под нашим условима….

  6. Sankcije treba vama (EU) koji ste dozvolili da se vrati i razvija fašizam …a jedini pametam je komšija Orban…

  7. Cela priča sa Evropom već prilično zamara. A i mišljenja „stručnjaka“. Kao da na kraju puta, preko uvodjenja sankcija Rusiji, svetla (Jevropska) budućnost i NATO se osmehuju. Blago nama!

  8. Štap i šargarepa više ne pali u srbiji.ulazak Srbije u EU nemoguća misija,pre će da prime Ukrajine koju su uništili pod okriljem belog anđela.

  9. Vučić dobio zadatak da slomi narod.zauzvrat dobio dozvolu za neograničenu pljačku srbije.eu i CIA su ga postavili,briks je za Srbiju,jer tamo teže i mnoge članice EU.nama ostaje štap i šargarepa.

  10. Sankcije Rusiji niti bilo kome sa kim nismo u ratnom stanju nećemo uvoditi. Većina građana ne želi u eu a Šormaza možete zadržati kod vas kao savetnika ili ga vratite na Grmeč tamo je u elementu.

  11. Договор је да Вучић, наводно под притиском тзв опозиције: Двери, Заветника СРС а придружиће се и још неки распише референдум са питањем ЕУ, или БРИКС.

  12. Šta bi sa konsezusom pri donošenju odluka, ako se samo jedna članica ne složi nijedan predlog ne može se usvojiti.Ovo su takvi prevaranti a još dobili pomoć ovog bivšeg Srbina Šormaza.Putuj eu mi idemo našim putem.

  13. Šta ‘oće više od nas ta Evropa?!
    Nek’ pošalju pare, i nek’ nas ostave na miru!…

  14. Kakvo suzavanje prostora kada ga i nema, odnosno jednoumna EU je naj komunisticka tvorevina jednoumlja ili ti „ili ste sa nama, odnosno svi morate da mislite onosto mi mislimo i kazemo!.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.