Protest 1 od 5 miliona: Mali 4. novembra više neće biti doktor nauka (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Šetao sam,sukobljavao se sa policijom i danas posle toliko godina šta imam,
    Supruga naš.tehničar 2000 god. Prva na spisku za otpust.
    Danas njena penzija ne prelazi 20.000 din.
    Ja radio 40 god danas moja penzija iznosi 26.000
    Šetao sam po mom primeru da divedem lopove,prevarante na vlast a moja porodica jedva preživljava a osamdesetih sam primao po dva ipo republičkog proseka,i šta sam dobio novi zakon o penzijams2003 .svako ko je šetao šetao je samo protiv svoje porodice danas se vraćaju na vlast sve veći šljam i ljudi kojima korenovi nisu iz ovih krajeva već su tu da opljačkaju još ovo malo što je ostalo.

    1. Da smo trenirali tekvondo ili karate, umesto sto smo se bavili drustveno korisnim radom, kako bi Marks rekao, I da smo osvojili medalju, bar bronzanu, sad bi imali penziju 100.000 din, a ne 20.000 din. jer je u Srbiji sve naopako, dragi moj saborce.

      1. Alo,rodjaci…Cemu ta ujdurma?Vidim nocas sve mlade i lepe protestante…kad ono sve revolucionari od 70.godina i penzioneri!Divna revolucija.

    2. Vesic je iz ovih krajeva i mnogi. Dokle god Srbi budu delili ljude po tome odakle su, a ne kakvi su, sljam ce biti na vlasti.

    3. ko je opljackao ostalo. ako ovi pljackaju ovo malo sto je ostalo ko je opljackao vecinu pre toga. ja nisam.

    4. Ja bih vas molio da pod hitno pogledate definiciju „“TREĆI TIP BOTOVA““ koju je napravio autor Marko Vuković da bi razdvojio treći tip botova od preostala dva tipa. Ta definicija je prisutna po Internetu i bez te definicije, bez razumevanja te definicije, bez upotrebe te definicije, nama će zauvek na vlasti ostati sekta SNS. „….čuvaj se žene iz Kraljeva i čoveka iz Valjeva….“

    5. I jasam i šetao i bio u skupštini sa suprugom, i dobio OTKAZ 2006
      „otpust“ nisam jer to nije reč koju su koristili Srbi koji su šetali i protestovali.

  2. Ne kitite se tudjom perjem jer su upravo vasi lideri (SZS) oskrnavili tekovine Velikog Petog Oktobra (tajkunske lopovske privatizacije) i Peti Oktobar je pobeda nad izbornom kradjom (vi propagirate bojkot) i sprecili smo pod direktivom Djindjica da se u Srbiji ne desi rumunski scenario Causesku dok vi prizivate vesala, linc i motorne testere.

      1. Odlično. Da je Đinđić znao da će ga bagra ubiti, možda ne bi ništa sprečavao. Pošto nemamo posla sa razumnim i normalnim ljudima, ovog puta će morati da usledi i rumunski scenario. Zavalite se i uživajte, biće super.

    1. Gospodine Miodraže iz Peći, da se Vi, ne javljate iz SNS/SRS centrale? Iz Peći, naravno!!!

    1. Ma OK je tvoj predsednik. Pogledaj na YuTube snimak na brdima iznad Sarajeva 1995. I stidi se zardjale kasike kojom te hrani.

  3. Bice kao kod TOME DIPLOME, SAVAMALE, KOPAONIKA, STEFANOVICEVOG TATE I DA NE NABRAJAM, dok je Vucic na vlasti sve je moguce, i nepismen covek moze da bude ministar

  4. Grupa ideota se skupila raznih udruženja koji bi da pljaččkaju i uništavaju Srbiju. To je strašno koliko žele da unište Srbiju i dovedu do ivice egzistencije

    1. Nego srecom tu je tvoj predCednik koji ce da ih spreci. Jer u ovoj zemlji samo on i njegova bata, i sotale bate mogu da pljackaju.

  5. e samo da resimo taj doktorat. srbija ce procvetati. pa vi ste imali prave doktorate i unustili ste srbiju. jadanici. ne glasam za sinisu malog, ali gori od vas ne moze biti. nikad vise vi na vlast doci nmecete.

    1. Vala moja rang lista losih, najgori na prvom mestu je sledeca:
      1. Sloba i slobini devedesetih.
      2. Slobini sada.
      tri prazna mesta, pa oktobarci.

  6. briga Malog dal ce biti i dalje doktor nauka , on je MILIONER , A ova BIA kontrolisana opozcija bavi se planski marginalnim temama ,, dal ce biti Doktor Nauka ,, on je covek PROFESOR kako vozaju ovaj Narod ! Sad sva paznja na naciju tituli ,a milione to niko ne pominje ……………ide sistem da se bavimo time ,, kakve je cipele obuo mali i da se protestuje ako recimo nosi crvene cupele ,, i kad obuje crne cipele ……..,, WOW uspeh Mali nosi crne cuepel ,, ovaj sistem piholoske manipulacije grantovano moraju da uce svi koji su studirali Psihologiju ……..zato ovaj narod i robuje 30 godina ……ova rezimska kontrolisana opoizcija omogucice ROBOVANJE bar jos 30 GODINA ## Narod je posvadjan i tu nema spasa .

    1. „Mali 4. novembra više neće biti doktor nauka“. Mali nikad nije bio doktor nauka a neće biti ni posle 5. novembra.

  7. Razrešiće se i taj sporni doktorat. Ali, studenti, naročito oni na doktorskim studijama šta ćete učiniti i kako ćete rešiti situaciju, kad vaše naučne radove i doktorske disertacije ukradu vaši profesori i mentori, pa ih u naučnim časopisima objave kao svoje, a vas i ne pomenu. Ili, u najboljem slučaju potpišu vas kao koautora. Guglajte malo, pa ćete pronaći na tim spiskovima ne samo profesore univerziteta po Srbiji već i akademike! Ovaj Mali je samo beznačajan primer u odnosiu šta sve rade vaši profesori i mentori, poštovani doktorandi. Zapitajte se i proveritew studenti da li sa vama sada šetaju i podržavaju vas i takvi licemeri i lopovi, a vi srećni što se i oni sa vama.
    Mi, danas matoriobični gradjani bez razlike na dipolomu, starosnu dob i socijalnu strukturu smo demonstrirali od marta 1991. do 5. oktobra 2000. Za čije babe zdravlje? Da sad kao penzioneri živimo na ivici gladi, da ne možemo da se lečimo jer za lekove novca nemamo… Zato deco draga upamet se. Pametan se uči na tudjim greškama, budala na sopstvenim.

    1. Niko ne šeta da bi dovodio ovoga ili onoga na vlast, nego da se vrati makar onaj mali deo slobodnih i regularnih izbora sa minimalno ravnopravnim nacionalnim medijima u predizbornoj kampanji. Da se razumemo, ja sam takođe jedan od onih koji su demonstrirali da se zbaci ona vlast, isto sam osetio veliku nepravdu posle 5. oktobra, kao što sam gledao i besomučnu pljačku i obespravljivanje običnog čoveka od gomile lopuža koja se dovukla kad je posao bio završen (btw većina ih je sada u ili pri SNS-u). A onaj mali napredak koji sam spomenuo se odnosio na to da kad se narodu smučila ona bahata vlast mogao je normalno u relativno fer medijskoj situaciji (iako su isti mediji kao i danas, Kurir, Pink, b92 itd protežirali tadašnju vlast i ulagivali joj se), bez bojazni da će mu neko razbiti glavu bejzbol palicom ili ga otpustiti sa posla da izglasa neku drugu opciju. To se uostalom i desilo, ali je ta nova opcija oličena u SNS-u ugasila svetla i Srbiju odvela u totalni mrak. Pri ovakvim uslovima oni nikad ne bi došli na vlast, nego bi svi bili u zatvorima. Dakle, radi se da su nas ovi vratili ponovo na početak i sad zaostajemo za zemljama iz regije po 30-tak godina (izuzev BiH i Severne Makedonije koja će nas brzo preteći). Tako da puno toga je u parama, ali ne baš sve. Pretvorili su građane u zombije bez trunke empatije i bez prava da razmišljaju slobodno, uz velikodušno odobrenje da mogu da jedu što im se baci ali da se prvo međusobno biju oko toga, da spavaju i da se kreću po kavezu zvanom Srbija ako ostanu ovde. Tako da…dug je put do slobode i normalnog života, ali to bez borbe ne može da se ostvari.

      1. O vraćanju 30 godina u rikverc… Omogućio je Kurta svojom lošom vladavinom, da uzjaše Murta. Srećom, magare ovo slabo pamti. Za deset godina će vraćati Murtu na vlast. Da se išta promeni, usledilo bi neko novo bombardovanje, novi namešteni sukobi i reinstalacija „demokratije“ nekim novim bombama, jer velikim silama ne odgovara da se ne muzu male zemlje i da dođe neko ko ne igra po njihovom. Dokaz za to je Erdo(g)an, koji je ojačao Tursku van granica onog što je planirano kada su Englezi pravili/spasili ovu državu od totalnog nestanka i raspada. Pranje para preko Beograda je minijaturna šteta spram one, gde nam se recimo otimaju vode u zaštićenim predelima. Drugo, što se doktorata tiče, puno je onih koje treba pretresti, nezavisno jesu li autori (odnosno vlasnici, jer ko zna ko su autori) na vlasti ili u opoziciji. Ovako je svaki treći dr Pepika Cvijović.

      2. vise ste dosadni sa tim razbijenim glavama ko je kome kome i kad razbio galavu alo bre. nemozete vlast promeniti pisuci gluposti. uhvatita se neceg ko pijan plota i ponavljate danima. bas jadno. opozicija mora da shvati da ne misle svi u srbiji kao oni da probaju da naprave jednu normalnu stranku ako umeju . sa ovim forama o razbijenim glavama,najgoroj ikad vlasti,vucicu pederu,gladni smo. necete postici nista. ja bih glasao za opoziciju mozda ali ne vidim za koga trenutno. za trgovinu sekundama,reklamama citao sa jos 2011 godine i nista, nema nezavisnih medija i institucija to ne postoji nikde svi od nekog zavise. sve se vrti oko para. vucic je zavistan od zapada ostali od jebemliga koga. strasno sve nejki borci za narod ustvari odlucio sam sad i ubuduce glasam za onoga ko kaze da se bori za svoje privilegije,za sebe i porodicu itd… ko pomene narod i borbu za narod taj nece dobiti moj glas.

    2. Poštovana g-djo,
      Gresite! G. Mali je i te kako značajna osoba. Pa on je zaboga ministar! Ako je u jednoj zemlji ministuru dozvoljeno da bude plagijator i lazni doktor, kakav to sistem vrednosti postoji u zemlji u kojoj živimo! Kuca bez temelja je kuca od karata – srusi se kad dunete!

  8. Ko je protiv srednjoškolaca i protiv studenata – to je lažna opozicija ili agent SNSa. To je jasno kao dan. Živeli studenti i živela omladina. Dole vlast i živela opozicija.

  9. Važno je da će Aleksandar Šapić, osnivač nove Afričke države Nambije, ostati Doktor nauka!

  10. ovo je dno dna ulica odreduje ko ce imati doktorat sramota i bruka za prostakluk pojedinih neobrazovanih mladih ljudi

  11. Problem nije Aca Srbin idite pred zapadne ambasade kolonijalisti ovde vedre i oblače od 5 oktobra i onog što imao viziju da će nas zaviti u crno.

    1. Ma da, za sve su nam krivi zli stranci, a domaća lopovčad koja se evo već više od 20 godina smenjuje na vlasti je oličenje dobrote, poštenja, nastojanja da pomognu narodu da bolje živi, želje da od Srbije stvore ekonomski jaku državu. Ma, kako da ne.

  12. Pre tog 5.oktobra u Srbiji je svakog dana veliki broj gradjana svaki dan protestovao,nije se ni islo na posao,vec na trgove.Danas vecina tih gradjana je na strani ove vlasti,a na trgovima gradova u Srbiji ni subotom bukvalno nema nikog.
    Tako da zakljucak donesite sami.

  13. Vesic…Kolesar,Janjusevic..Mali..kadrovi koje je proizveo Djindjic i toliko ih uvezbao da evo Vucic ne moze bez njih da mrdne…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.