Protest „1 od 5 miliona“ u Užicu: Ponizili su nas Vučić i njegovi ministri

Užičani protestovali osamnaesti put

Ostavite komentar


  1. Možeta brisati komentare. Ali da li zaista mislite da i dalje treba da slušamo SVAKODNBEVNU REVIZIJU istorije od predstavnika „Dveri“ o antifašističkom karakteru pokreta Draže Mihajlovića. Sve je meni JASNO. o potrebi da šireg političkog profila za rušenje ove vlasti. Ali NISMO SPRREMNI ..većina da slušamo JAVNO PREDSTAVNIKE DVERI SVAKODNEVNO o veličanju ČETNIŠTVA. Koji je ne sumnjivo bio zločinački i na STRANI PORAŽENIH 1945. To su nepobitne istorijske činjenice. NE ŽELIMO NOVOG VUKA DRAŠKOVIĆA …koji je obesmislio 9. mart koji je PARADIGMA udvorištva.

    Sve najbolje i dalje čmo kupovati „Danas“ ..kao mali doprinos vašeg opstanka i PROZORA ISITNE !!

    1. I „najgori“ iz opozicije su bolji od sns+sps 1000%. Ovi su crnji od smrti! I ne mešajte đenerala Dražu sa šloserima -partizanima i ustašama- (nezna im se poreklo 75 god isti su kao i „ovk“borili se protiv zemlje = za tita i partiju=)

  2. Dobro bre, dokle ce se u toj nazovi zemlji buncati o ponizavanjima i ostalim amocima? UIli li neko tu neku ideju, plan, bilo sta, koji ima veze sa sadasnjim vremenom, i buducim razvojem, ili svi samo buncaju o necemu sto je vec bilo, i o njihovim F emotivnim dozivljajima sveta za koje nikoga nije briga? Sto se ne lece onda svi komplet?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.