Protest ispred RIK-a zbog rezultata referenduma, bilo i manjeg koškanja

Ostavite komentar

  1. Nemoze da prodje ovaj referendum jer nisu obezbedili Srbima sa Kosova da se izjasne!!!

  2. Činjenica da na protestu nema opozicije još više me učvršćuje u zaključku da je trebalo glasati sa NE!

  3. levijatan i narodne patrole – partijska vojska sns. srećan rad i živela srbija

  4. Pa ovo je očigledno da se razmišlja tuđom glavom, gde su bili na biračkim mestima da odmah signaliziraju nepravilnosti,..uostalom to je postala praksa u svetu eto u Americi ima glasačkog materijala i u kontejnerima, što bismo bili bolji od njih, pa da dobijemo sankcije.

Ostavite komentar

Politika

Danas promenljivo oblačno i toplo uz mogućnost pljuskova 9

Vuk Jeremić: Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović neće biti ni optuženi, niti osuđeni, od saslušanja se stvara privid istrage (VIDEO)

- Saslušanje Dijane Hrkalović i Nebojše Stefanovića nema veze sa Tužilaštvom za organizovani kriminal koje vodi predmet o navodnom prisluškivanju predsednika, a koji je u predistražnoj fazi. Ovo saslušanje ima veze sa Višim javnim tužilaštvom koje se bavi optužbama da Slobodan Milenković diluje drogu. Oni nemaju šta njih da pitaju o prisluškivanju, navodi za Danasov Jutjub kanal novinar rubrike Društvo u našem listu Vuk Jeremić, upitan za natpise režimskog Srpskog Telegrafa da su Hrkalović i Stefanović na jučerašnjem saslušanju govoriti i o navodnom prisluškivanju.

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.