Protest u Kragujevcu: Izbori su prevara

Ostavite komentar


  1. ZAHTEVAM Formiranje Tehnicke Vlade koja ce kontrolisati da izbori budu Fer : Trazim ucesce u Tehnickoj Vladi ….inace da mi Dacic I Palma organizuju izbore zajedno sa osudjenom za Ratne Zlocine to neprihvatamo

  2. Kakav njihov protest. Vise su bili prisutni prolaznici koji su zastajali da vide o cemu se radi, nego sto je bilo gradjana koji istinski podrzavaju protest.

  3. Još jedan skup koji nije vredan ama baš nikakve pažnje, jer sem prozivki ništa se tamo pametno nije moglo čuti, što već nije rečeno samo se reprize nastavljaju.

  4. Jak skup, nije bilo 30 ljudi!!! Niko iz vlasti ne cini nikakve ustupke zbog ovakvog protesta. Bolje bi bilo da Borko Stefanovic zaista uvidi i prenese nadleznima, kom broju ljudi je pricao i da li u Kragujevcu ima svrhe isticati iste zahteve kao i u Beogradu. I da pokrenu pitanja odogornosti i uzroka ovakvog debakla, umesto sto zatvaraju oci i sto im je bas za sve kriv Vucic.

  5. Uvek će propali političari svaki izlazak na izbore nazivati prevarom , zasto se taj isti Stefanovic nije pokazao kao kvalitetan političar koji je nesto korisno učinio za svoju zemlju dok je bio deo vlasti.Očigledno je čovek nesposoban.

  6. Mislim da bi najbolje bilo za opoziciju da izadje na izbore i da neslusaju Boska i Djikija ,nego bez njih jer sa njima im nema nade da ce preci cenzus .
    Narod je pametan nece glasati za njih .

  7. Sta se bune ovi iz Kragujevca? Sta njima ne odgovara?
    Izgleda da im nije trebala fabrika koja je otvorena prosle godine i koja je zaposlila preko 200 ljudi. 200 Kragujevcanina je dobilo posao i od toga prehranjuju porodicu. Ali ne, los im je Vucic. Njima je samo dobar Djilas da dodje da im zatvori i to sto im je otvoreno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.