PSG: Premijerkina stvarnost nije stvarnost u kojoj živi najveći broj građana Srbije

Ostavite komentar


  1. Premijerka čija porodica poseduje desetine miliona iskorišćava srpsko zdravstvo za nekoliko hiljada eura za svoju vantelesne oplodnje. I po njoj to je jedno nesirođašno humano društvo. Ko bi zaista na njenom mestu bio ogorčen?

  2. Pa sta reci, ja kao nezaposlen covek od 33 godine, zivim sa sto dinara na dan. I tako svai mesec. Za njih imam samo poruku da bi voleo da i oni okuse isto to na svojoj kozi, rezim ispiranja mozga.

  3. Za razliku od većine vas,nezahvalnih državljana Srbije,Ana je otvorila prozor po nalogu svog El Jefe-a The Little Canisa Glupusa i videla da se u Srbiji mnogo bolje živi!Ko nema svoj prozor neka ode kod komšije i uradi isto što i Brnabićka!

  4. Procitajmo jos jednom sta je Premijer u stvari rekao na temu siromastva. „Siromastvo je iskorenjeno, ali daleko od toga da je iskorenjeno“. ?!?!?!
    Znaci, Brnabic nije rekao nista.
    Samo verboza i trtljanje. Kao i uvek. U tome je maestralan …

  5. Izgleda neko ne zna matematiku. Onaj ko ima vise glasova na izborima taj sastavlja Vladu RS.

  6. 35000 ljudi koristi narodnu kuhinju, to je jedan obrok dnevno a vikendom nista, jedu u petak pa u ponedeljak. 3000 beogradskih beskucnika su oni koji ne mogu dobiti pomic zbog birokratskih pravila centra za socijakno i crvenog krsta, traze da imas adresu na njihovov opstini, CK ima tonu odece a ja videh civeka u prolazu ispod sajma bez pantalona i majice, goluh ruky i nogu, na – 9 stepeni, ko zna da li je ziv, nema ga vise.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.