PSG protiv koncesije

Ostavite komentar


  1. Katastrofalan potez da se prikrije katastrofalno stanje u ekonomiji zemlje.Naravno finansijska injekcija od koncesije je privlačna samo na prvi pogled i na kratak rok,u perspektivi ne donosi nista dobro Srbiji,njenim građanima i zaposlenima u AERODROMU.Živi bili pa videli.mnogo toga ostaće nejasno u veti ovog poslovnog aranžmana kao što je slučaj sa Er Srbijom,Beogradom na vodi ili po vodom,svejedno je,pa i Fijatom u Kragujevcu.

  2. Razumem PSG, čak šta više podržavam njihovo obrazloženje,još jednog posla "ispod žita".
    Ali o toj koncesiji se već duže govori,planira, pa Vas Ja pitam zašto kasnije, zašto ovo što danas kažete. niste rekli. J U Č E. PREKJUČE, tj blagovremeno.
    Zašto pročitate kvalitetnu kritiku ove SNS vlasti, tj.jednog čoveka.
    Ja ne bi tako,vreme besmrtne gubiti, jer ono može da bude NAŠ zajedničku jak saveznik u menjanju SRBIJE,
    Nadam se da se razumemo.
    Potrudite ,pa i na ulice pozovite gradjane,da kazu,šta o svemu misle,
    Jer Nikola Tesla nije Vučicevu dedovina,to je imovina SR BIJE ,zar ne?!

  3. Ja sam glasao za Sasu Jankovica ,ne mislim naravno nista dobro o ovoj vlasti i naravno da je Psg u pravu sto se tice ovoga.Ali,problem je sistemske prirode ,da opozicija koju ja podrzavam u ovoj konstelaciji ,nece preporoditi Srbiju nego nece praviti ovakve nebulozne ispade kao ova vlast.Bice demokratskija,nece biti ovoliko samovolje,kulturno ce biti nesto bolje,ali se nece obracunati sa polu-svetom,ekonomski bice nesto bolje,ali nece plate ni za 5 godina vlasti sadasnje opozicije biti 600 evra nego 350 naspram sadasnjih 250 iako prikazuje vlast kao 400 .Sve u svemu i kada dodju tkzv.nasi imacemo jedno nezadovoljstvo iz stomaka,blaze nego sada ,ali radi se o tome ,da mora sustinski da se menja drustvo i drzava a to niko iz opoziciji niti moze niti hoce .I sada Jankovic podrzava Djilasa koji je Miskovicev covek i pre neki dan kaze da nije upoznao Miskovica,ali bi voleo,jer ceni da iako je on bogatas da je spreman da pomogne Srbiji.Dakle,imamo sa jedne strane katastrofu od vlasti a sa druge nesposobnu opoziciju,koja je jos sa Miskovicem.I sta mi dalje da ocekujemo.Pokret levog centra Psg ,zamajavanje .Da nece mozda drasticno povecanje socijalne pomoci ili prava radnika da se poboljsaju sa Miskovicem i Djilasom ,ko li ce se jos ukljuciti kad dodju na vlast.Pa jos servilan odnos prema Eu,Mmf -u, stranim investitorima .Niko ,ali niko nema predstavu kako da se odupre tome kad dodje na vlast.I vi sve i da imate najbolje namere,kada popustite tu gde je krucijalno,vi ste sami sebe upropastili .Kako rece Jankovic ,nece pokret biti kapitalisticki,jel. Kao sto govori Jovo Bakic,sada imamo autoritarnu oligarhiju,a kada ovu ,imacemo liberalnu oligarhiju .I,aman Jankovicu,koja je svrha konstantno pominjanje Bia-e ,moji prijatelji iz Bia-e,imam informacije,kako ne shvatas da kod svojih glasaca stvaras podozrenje time,jer uglavnom imamo otklon od iste organizacije.

  4. Protiv koncesije aerodroma NT su sve partije jer je to preduzeće decenijama bilo pertijski plen i zapošljavalo na stotine partijaca i donosilo novac za partije i pojedince. Ko se seća samo primera – "Aferu aerodrom" DS gde je suđene počelo je tek sedam godina kasnije, u novemru 2011, zatim zapošljavanja članova partije SPO i brojnih afera sa otpremninama gde je JAT teško oštećen, i . t .d – Sa koncesijom je rasterana partijska bagra koja je bila kao krpelj ovom preduzeću.

  5. Kao prvo ZAKASNISTE sa protivljenjem, po običaju.
    Ovo mi deluje , mi smo rekli , a vi vidite šta ćete …
    Tekst mi deluje na pamflet , jer nema ni jednog relevantnog podatka , ni analize koja bi POTKREPILA iznešeno. "Mali Mikica se buni …" , tako mi deluje , neozbiljno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.